Diskuse | NUTREND.cz - Oficiální e-shop

800 750 750(8-16 hod.)

Váš košík: 0 0
Menu

NUTREND Klub

Klub NUTREND

NUTREND Klub

Věrnostní systém pouze pro registrované členy nabízí celou řadu výhod. Nakupujte za výhodnější ceny na e-shopu NUTREND.cz a ve značkových prodejnách NUTREND stores! Více

Doprava ZDARMA

Doprava zdarma Doprava ZDARMA
nad 1 400 Kč

Doprava ZDARMA

Při ceně objednávky od 1 400 Kč poštovné ZDARMA. Platí jen pro koncové zákazníky.
Muj profil

CARNITINE ACTIVITY DRINK

CARNITINE ACTIVITY DRINK

Osvěžující neperlivý drink bez cukru, patří mezi nejprodávanější ve své kategorii. Postará se o kvalitní hydrataci při tréninku i během náročného dne. Nápoj je obohacený o L-karnitin, taurin a vitamín B3, přispívající ke snížení únavy a podporu metabolismu, a je vyhledávaný pro období dietního režimu.

Datum: 13.12.2013 10:56 Odpovědi: 4

Tachykardie

Autor:Radka Datum:13.10.2019 20:38

Dobrý den ráda bych se zeptala ,zda je pro mne vhodný tento přípravek pokud občas trpím na tachykardii.Děkuji

Re: Tachykardie

Autor:Michal Tuček Datum:14.10.2019 08:29

Dobrý den
Nekofeinová varianta produktu CARNITINE ACTIVITY DRINK by neměla pro vás představovat problém, ale doporučuji konzultaci tohoto produktu se svým lékařem.
Upozorňuji, že existuje varianta i CARNITINE MAGNESIUM ACTIVITY DRINK, kde místo kofeinu a taurinu je doplněn hořčík a vitamín B6.
Tato varianta by mohla být vhodnější.
M. Tůček 

Instantni doplnek?

Autor:Anna Voráčková Datum:15.4.2019 17:07

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda existuje nějaká rozpustná verze tohoto nebo podobného produktu. Několikrát jsem s tímto nápojem cvičila a byla jsem velmi spokojena, ale skladování množství lahví do zásoby je velmi nepohodlné a navíc i taková spotřeba plastu (chodím cvičit 3x týdně) se mi dost příčí. Předem děkuji za odpověď.

Re: Instantni doplnek?

Autor:Michal Tuček Datum:16.4.2019 08:27

Dobrý den
Za instantní produkt s obsahem karnitinu, určený pro konzumaci při sportovní aktivitě lze považovat CLA+CARNITINE POWDER. V doporučované dávce najdete 2500 mg karnitinu, což je 2,5 x více, než nabízí současně užívaný produkt. Dále jsou v navrhovaném produktu obsažené vitamíny B5, B6, B12, vitamín D a zinek. CLA+CARNITINE POWDER je navíc obohacen o směs esenciálních aminokyselin.
M. Tůček