Doručení do PPL Parcelboxů a Parcelshopů jen za 19 Kč!

Handicapovaní cyklisté na pražském Strahově

Handicapovaní cyklisté na pražském Strahově

NUTREND podporuje Českou asociaci tělesně handicapovaných, takže si nemohl nechat ujít velký cyklistický podnik na závěr sezóny.

Konal se v neděli 28. září na pražském Strahově, který se stal už po páté dějištěm finálového závodu Evropského poháru handicapovaných cyklistů, finálového závodu mládeže a žen Českého poháru na silnici a také dějištěm významného tuzemského závodu – Memoriálu Evžena a Jaroslava Cihláře pro kategorii mužů Elite. Jeho vítězem se stal jezdec pražské Dukly Alois Kaňkovský před Milanem Kadlecem a Tomášem Bucháčkem.
Velmi silně obsazenému závodu žen dominovala Anna Svobodová (KCR Roudnice n. L.) společně s talentovanou juniorkou a bikerkou Barborou Průdkovou z pořádajícího týmu NUTREND Specialized Racing, které s výrazným náskokem ujely svým soupeřkám. Na druhé pozici se umístila Jarmila Machačová před Lucií Záleskou.
Zlatou tečkou celodenního pestrého závodního programu byl závod juniorů, který pro sebe v dramatickém spurtu rozhodl jezdec týmu SKC Tufo Prostějov Luděk Helis, těsně před Janem Rajchartem z NUTREND Specialized Racing.

Závod Evropského poháru handicapovaných cyklistů přinesl úspěchy i českým barvám. Výborný výkon po roční závodní pauze předvedla stříbrná paralympijská medailistka z Londýna a mistrovství světa Tereza Diepoldová (NUTREND Specialized Racing) a potvrdila informaci, že se v příštím roce hodlá v plné síle vrátit zpět do závodního kolotoče vrcholné paracyklistiky. Velmi dobrá jsou též třetí místa jejích týmových kolegů Tomáše Kajnara v kategorii C5 a Michala Šišky v kategorii MH3.
Bohužel i na Strahově pokračovala smůla v podobě zranění našich úspěšných jezdců. Při rozjíždění se po chvilkové nepozornosti ocitl na zemi i náš nejzkušenější handicapovaný cyklista Michal Stark, mistr světa a mnohonásobný medailista MS, ME i paralympijských her. Následky pádu jsou velmi závažné, zlomená pánevní kost si vyžádala neodkladný operativní zákrok.

1.1.2013

Doprava s PPL jen za 19 Kč!

Využijte výhodné doručení do PPL Parcelboxů a Parcelshopů

Doprava s PPL jen za 19 Kč!

Dárek k nákupu nad 2 500 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 500 Kč

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Překonejte sami sebe!

Objevit
Překonejte sami sebe!

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena