Klub NUTREND

Věrnostní systém, který pouze pro registrované členy Klubu nabízí celou řadu výhod, akcí a benefitů. Nakupujte za výhodnější ceny na e-shopu NUTREND.cz a ve značkových prodejnách NUTREND stores.

Zůstatek bodů

420

Co získáte díky Klubu NUTREND?

Z finální ceny nákupu získáte zpět 5% ve formě bodů na klubový účet (1 bod = 1 Kč), body můžete uplatnit jako slevu na příští nákup na své oblíbené produkty NUTREND.

Každý měsíc připravujeme speciální akční balíčky.

VIP cena

na vybrané produkty

Přednostní prodej

vybraných produktů

Cashback body

na příští nákup

Speciální akce

každý měsíc

Co Vám nabízíme?

Pro členy Klubu NUTREND nabízíme poradenství v oblasti výživy a doplňků stravy.

Komplexní informace o nabízených doplňcích stravy, jejich použití, dávkování a možném kombinování různých druhů přípravků.

Konzultaci postupů a strategie při řešení individuálních situací a potíží (intolerance, alergie apod.)

800 750 750 Po-Pá (8h-16h)

Kontaktujte nás info@nutrend.cz

Bc. Veronika Pokorná, DiS.

Bc. Veronika Pokorná, DiS.

nutriční terapeut, vedení programů změny životního stylu
Lenka Venclíková

Lenka Venclíková

manažerka zákaznické péče
Mgr. Janka Jančíková

Mgr. Janka Jančíková

licencovaná specialistka v oblasti výživy a suplementace

Pravidla Klubu NUTREND

1.1. Členem Klubu NUTREND („Klub“) se může stát jakákoliv fyzická osoba starší 16 let, která: (i) se zaregistruje na webových stránkách www.nutrend.cz a zatrhne při registraci příslušné políčko - souhlas s pravidly Klubu NUTREND, také souhlas se Zásadami zpracování osobních údajů; (ii) se osobně zaregistruje ve značkových prodejnách NUTREND stores vyplněním registračního formuláře, kde podpisem potvrdí souhlas s pravidly Klubu NUTREND, také souhlas se Zásadami zpracování osobních údajů (výzva k dokončení registrace do Klubu mu bude doručena e-mailem na sdělenou elektronickou adresu společně s heslem pro online přihlášení a výhodné členské objednávání v www.nutrend.cz). Při osobní registraci obdrží také klubovou kartu, kterou se pak prokazuje při osobních členských nákupech v prodejnách (viz bod 2.).

2.1 Po provedené registraci na prodejnách získáte také klubovou kartu („Karta“), která je k dispozici ve všech prodejnách NUTREND stores zdarma. Karta je opatřena EAN kódem, je vystavena na jméno člena Klubu, je nepřenosná a zůstává majetkem společnosti NUTREND D.S., a.s., IČO: 25853902, se sídlem Chválkovice 604, 779 00 Olomouc („Společnost“). Na každého člena Klubu může být vystavena pouze jedna Karta. Pouze s Kartou lze využívat výhody členství v kamenných prodejnách nebo se účastnit řady sportovních, kulturních či jiných obdobných akcí pořádaných Společností. Pouze s Kartou můžete uplatnit slevu z maloobchodních cen na všechno nezlevněné zboží Společnosti či sbírat (i uplatňovat) body za každý nákup v prodejnách NUTREND stores. Pokud je zákazník již registrován do Klubu prostřednictvím online registrace, tuto skutečnost nahlásí obsluze prodejny a ta mu na základě kontroly kontaktních údajů vystaví členskou Kartu k stávajícímu online účtu.

3.1 Rozsah výhod Klubu a dobu jejich poskytování určuje výlučně Společnost, která je oprávněna jednostranně změnit tyto podmínky Klubu, aniž by měla povinnost takovou změnu členovi přímo oznamovat. Změna těchto podmínek je účinná dnem její publikace na webových stránkách www.nutrend.cz.

3.2 Členství v Klubu je bezplatné, dobrovolné a zákazníci se tohoto věrnostního programu účastní na základě své svobodné vůle. Členství v Klubu a získání Karty není podmíněno nákupem zboží. Členství v Klubu je nepřenosné na jinou osobu.

3.3 Každý zájemce o členství v Klubu se může zaregistrovat pouze jednou. Není tedy možné, aby se zákazník registroval duplicitně – v tomto případě bude jeho registrace odmítnuta.

3.4 Za vzniklé škody při zneužití Karty neoprávněnou osobou nese plnou odpovědnost člen Klubu. Ztrátu či krádež Karty nebo její znehodnocení člen Klubu oznámí na některou z prodejen NUTREND stores nebo na zákaznické lince +420 800 750 750.

3.5 Vyplněním registrace souhlasí člen Klubu s těmito podmínkami členství a potvrzuje, že se s nimi seznámil a současně tímto souhlasí s tím, že na základě oprávněného zájmu bude pravidelně informován newsletterem o akčních nabídkách, novinkách, soutěžích a jiných akcích Klubu na e-mailovou adresu, kterou uvede při registraci. Odběr newsletteru můžete kdykoliv zrušit, a to zejména prostřednictvím možnosti Odhlásit se z odběru e-mailů skrze odkaz v newsletterech nebo oznámením zaslaným na e-mail info@nutrend.cz.

3.6 Člen Klubu se zavazuje informovat Společnost o změně svých osobních údajů vyplněných při registraci (zejména jejich změnou ve svém uživatelském účtu nebo oznámením zaslaným na e-mail info@nutrend.cz).

3.7 Členem Klubu se nemohou stát zaměstnanci Společnosti. Členem Klubu se nemůže stát žádná právnická osoba, sdružení, asociace ani jiná skupina. Klub není určen pro obchodní partnery Společnosti.

4.1 Právo na sbírání bodů má jen člen Klubu Nutrend. Body jsou členovi Klubu připsány automaticky nákupem v internetovém obchodě prostřednictvím přihlášení do svého online účtu člena Klubu nebo nákupem v prodejnách NUTREND stores po předložení členské Karty. Nákupy před členstvím nebo bez online přihlášení či bez použití Karty do bodového systému nejsou zahrnuty.

4.2 Počet bodů za realizovaný nákup odpovídá hodnotě 5 % z celkové uhrazené ceny nákupu zboží vč. DPH (tj. např. při zakoupení zboží za 1.000 Kč vč. DPH je zákazníkovi připsáno 50 bodů).

4.3 Body budou zákazníkovi na jeho členské konto připsány až po zaplacení a odebrání objednaného zboží. Body za nákup v Internetovém obchodě jsou připisovány až po spárování dobírkových plateb od dopravní společnosti, která příslušnou objednávku doručuje (obvykle do 14 dnů). Body za nákup v prodejnách NUTREND stores jsou připisovány do 24 hodin.

4.4 Nasbíranými body může člen Klubu uhradit část objednávky pořízené v Internetovém obchodě (vyplněním příslušného pole v rámci objednávkového formuláře) nebo je použít k nákupu v prodejnách NUTREND stores (vyžádáním uplatnění bodů při platbě a na základě předložení Karty). Minimální hodnota objednávky po uplatnění bodů musí být 1 Kč.

4.5 Při použití Klubových bodu v objednávce, se vždy uplatní celý zůstatek bodů. Body nelze dělit do více objednávek.

4.6 Pro čerpání bodů platí, že 1 bod = 1 Kč.

4.7 Body mají platnost maximálně 6 měsíců od data vystavení daňového dokladu. Body nelze proměnit za peníze.

5.1 Přehled počtu bodů, které členové Klubu nasbírali, je k nahlédnutí na webových stránkách Společnosti www.nutrend.cz, a to v uživatelském účtu příslušného člena Klubu (po přihlášení e-mailem a heslem) v části Bonusový program nebo u prodejní pokladny u obsluhy v prodejnách NUTREND stores.

6.1 Pokud zákazník závažným způsobem poruší tyto podmínky Klubu, může mu být členství v Klubu ze strany Společnosti jednostranným oznámením zrušeno.

6.2 Zneužití výhod a vyplnění nesprávných či nepravdivých údajů při registraci je důvodem k ukončení členství v Klubu; v takovém případě současně platí, že Společnost není povinna tomuto členovi Klubu v souladu s článkem 3.14 obchodních podmínek Internetového obchodu Společnosti dodat zboží, které si objednal.

6.3 Člen Klubu může své členství kdykoli zrušit doručením písemné výpovědi Společnosti. Veškeré písemnosti adresované Společnosti člen Klubu doručuje na adresu jejího sídla či na e-mailovou adresu info@nutrend.cz.

6.4 Pokud zákazník zruší členství v Klubu bezprostředně po odeslání objednávky v Internetovém obchodě, informace o poskytnuté slevě se nespárují a tato sleva nebude při fakturaci zakázky správně vypočítána či nebude načtena vůbec.

7.1 Zpracování osobních údajů členů Klubu se řídí Zásadami zpracování osobních údajů.

Datum poslední aktualizace 31. 8. 2023

Dárek k nákupu nad 2 500 Kč

Získejte vitaminy ZDARMA

Dárek k nákupu nad 2 500 Kč

Pečujte o svou imunitu

Zjistit více
Pečujte o svou imunitu

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena