Maja Włoszczowska získala stříbrnou medaili na MTB maratonu a ukončila kariéru

Maja Włoszczowska získala stříbrnou medaili na MTB maratonu a ukončila kariéru

Ve svém posledním závodě v kariéře během MTB maratonu v Itálii získala stříbrnou medaili Maja Włoszczowska z cyklistického týmu KROSS ORLEN. Na 82 kilometrech technicky náročné trati byla olympijská medailistka dlouho v čele, ale ve finále ji předjela Rakušanka Mona Mitterwallnerová. Maja Włoszczowska končí svou kariéru ve velkém stylu, ale se světem sportu se neloučí. Cyklistická šampionka se stala členem správní rady Polského olympijského výboru.

Maratonská trasa na italském ostrově Elba je jednou z nejtěžších a nejnáročnějších. Obsahuje mnoho velmi strmých stoupání, zatáček a obtížných, skalnatých sjezdů. Jezdci absolvovali celkem 82 kilometrů. Maja Włoszczowska byla dlouhou dobu v přední skupině a asi po 30 kilometrech se s Rakušankou Monou Mitterwallnerovou odtrhla od zbytku skupiny a vyjela si minutový náskok. V závěru závodu bohužel Rakušanka Maju předjela, která tak závod dokončila na druhém místě.

„Maja Włoszczowska získala svůj první titul MTB World Marathon Champion v roce 2003 v Luganu a dnes po 18 letech ukončila svou kariéru ziskem stříbrné medaile. Je to krásné finále velkých sportovních úspěchů naší šampionky, která byla po všechny ty roky na samém vrcholu cyklistiky, a končí svou kariéru opět na nejvyšší úrovni" - řekl Kornel Osicki, manažer cyklistického týmu KROSS ORLEN.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Nenechte se vyiontovat

Objevit
Nenechte se vyiontovat

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena