Motokrosový Team MAX 2 má bronzovou medaili

Motokrosový Team MAX 2 má bronzovou medaili

Třetí závod Buksa/Ados Motokros Mezinárodního mistrovství České republiky, konaný o minulém víkendu v Jiníně, měl tentokrát nový formát a to v podobě dvoudenního závodu. Pro motokrosový team MAX 2, který patří do NUTREND Teamu, byl tento tropický víkend úspěšný.

Ve třídě MX1 se v každé z rozjížděk blýskl holeshotem Jára Romančík a pak si dvakrát za 3. místo v obou závodech vychutnával na stupni vítězů šampaňské. Bronzová pozice mu náleží i v průběžném pořadí šampionátu. Ve stejné kategorii bral Ondřej Brendl za body celkově 16. příčku a Miloslav Rožec 22. příčku.

Těsně za stupni vítězů zůstal veterán Roman Skalka, jenž okupoval nepopulární 4. příčku, přičemž mu tato pozice patří i v celkovém pořadí. Jinínská jednokolejka sedla i MAX 2 jezdcům ve třídě MX2, když David Čermák vybojoval konečnou 6. a Richard Šikyňa 7. pozici.

O víkendu motokrosoví „Nutrenďáci“ nesbírali jen vavříny, ale potkala je i smůla. Jediná ženská závodnice Nikola Hošková upadla a přivodila si zlomeninu stehenní kosti. Ihned po operaci, během níž jí chirurg kost přišrouboval, jsme se dočkali tohoto vzkazu: "Chci poděkovat za podporu všem – svému týmu MAX 2, sponzorům a také kamarádům. Už se těším zpátky na trať." NUTREND drží pěsti a přeje rychlé uzdravení!

Manažer teamu Miroslav Kučírek k uplynulému víkendu dodává: „Velké poděkování patří firmě NUTREND za produkty, které nám pomohly udržovat optimální hydratovaný stav celého našeho týmu. Dodržování pitného režimu, doplňování potřebných vitamínů i minerálů v průběhu celého náročného víkendu a užití potravinových doplňků, které pomáhají s regenerací, bylo s ohledem na vysoké teploty nezbytné.“

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Získejte proteinové palačinky ZDARMA

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Pečujte o svou imunitu

Zjistit více
Pečujte o svou imunitu

Funkční nápoj,

který se postará o vaši hydrataci.

Zahnat žízeň
Funkční nápoj,

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena