NUTREND podpořil Fighting Zone - Cage Time

NUTREND podpořil Fighting Zone - Cage Time

Obliba MMA zápasů, ve kterých jsou bojovníci v kleci omezeni jen několika základními pravidly, stoupá po celém světě. I proto se rozhodli pořadatelé uspořádat sérii galavečerů Fighting Zone - Cage Time. Společnost NUTREND byla hlavním partnerem akce.

Cílem Fighting Zone bylo postavit proti domácímu výběru, kterému vévodí jména jako Jaroslav „Číňan“ Poborský (má na kontě 40 soubojů v kleci, z nichž 21 vyhrál), Tomáš „Thor“ Kužela, Daniel Český, Makhmud Muradov, Vít Mrákota, Petr Novák, Josef Kvasnička nebo Jan Maršálek špičkové bojovníky ze zahraničí a ukázat, že i v Česku lze uspořádat akci na top úrovni.

Za Polsko nastoupila opravdová hvězda první velikosti Michal Fijalka, jehož zápas byl v roce 2013 vyhlášen v Polsku ,,Zápasem roku“.

Zajímavý byl také souboj - odveta, který svedl Polák Maciej Rozanski a Makhmud Muradov za český tým. Uzbecký zápasník Makhmud Muradov, jeden z největších talentů současné české MMA, začínal s boxem, sambem a muay thai. Zápasil v Rusku a Kazachstánu, svoji MMA kariéru ale úspěšně odstartoval až v Čechách. Během galavečera se poprvé českému publiku představil i oceňovaný zápasník z Gracie Academy Barcelona Ernesto Navas.

Přítomni byli také Karlos Vemola a Michal Materla, dva z nejšpičkovějších závodníků MMA.

„Náš projekt se snaží poukázat na to, že fighteři MMA jsou především špičkoví sportovci, kteří musí hodně obětovat, než se dostanou do klece,“ vysvětluje promotér akce Zbyněk Góralczyk, sám aktivní fighter, který přes patnáct let vede jeden z nejúspěšnějších domácích sportovních klubů bojových umění Tiger Team.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Získejte proteinové palačinky ZDARMA

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Pečujte o svou imunitu

Zjistit více
Pečujte o svou imunitu

Funkční nápoj,

který se postará o vaši hydrataci.

Zahnat žízeň
Funkční nápoj,

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena