NUTREND podpořil MTB Životské hory

NUTREND podpořil MTB Životské hory

Tuto sobotu se v Dolních Životicích konal již 6. ročník závodu MTB Životské hory. Atraktivní trať přilákala na čtyři stovky startujících a závod nabídl letos poprvé i dětskou verzi soutěžního klání. O pitný režim závodníků se postarala společnost NUTREND.

Program odstartoval již dopoledne, kdy od 10.00 hodin probíhaly dětské závody v několika kategoriích. Po malých závodnících se pak na tratě dlouhé 50 nebo 30 kilometrů vydali účastníci hlavního závodu MTB Životské hory. Trať vedla členitým terénem s celou řadou líbivých sjezdů a náročných výjezdů. Odměnou za výkon na trati byl krásný trail podél řeky Hvozdnice a závěrečný brod.

Na 50 km trati si nejlépe vedl Dominik Buksa (Česká spořitelna-Specialized) s časem 02:01:10 , který zvítězil o 31 sekund před Martinem Hamanem (SUPERIOR RIDERS) a Břetislavem Rohlem (Bikestyle.cz ), kteří si to rozdali v cílové rovince a nakonec protli pásku současně s časem 02:03:18. Mezi ženami zvítězila Johana Kolašínová (SUPERIOR RIDERS) s časem 02:26:40 před Ivou Fidlerovou a Renátou Najsrovou (Bike One).

Na krátké trati 25km byla vypsána hlavní juniorská cena – kolo značky HEAD, kterou si vybojoval junior Vojtěch Sedláček (AUTHOR SEDLÁČEK PŘIBRAM ). Celkovým vítězem se stal Daniel Honka s časem 01:04:31, mezi ženami Lenka Tobíková s časem 01:19:10.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Nenechte se vyiontovat

Objevit
Nenechte se vyiontovat

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena