NUTREND podpořil Ski kemp s Alltraining.cz

NUTREND podpořil Ski kemp s Alltraining.cz

Začátek ledna je vždy plný nových předsevzetí a snad i proto se na lednovém běžkařském kempu centra Alltraining.cz na Benecku sešlo hned několik desítek účastníků. Ti se těšili na opětovné zlepšení běžkařské techniky i zocelení fyzičky na horách. To vše za vydatné pomoci produktů od společnosti NUTREND, která byla partnerem celého kempu.

Ač zprvu nevypadala sněhová nadílka příznivě, počasí nakonec vyšlo na jedničku. Již před prvním dnem kempu napadla pořádná vrstva sněhu a položila tak základ nejen pro samotné běžecké lyžování, ale i pro dobrou náladu a pohodový průběh kempu. První účastníci začali již 3. ledna a kemp byl zaměřen zejména na rozvoj fyzické kondice.

Každý den začínal pestrou rozcvičkou, která v prvních dnech kempu vedla většinou až na vrchol Žalý. Po rozcvičce následovala vydatná snídaně a poté už vše podléhalo jen bílé stopě pod vedením trenérů Vojty Berana, Terezy Beranové, Martina Řeháka. Všichni předávali technické dovednosti běžeckého lyžování, které jsou pro každého cyklistu nezbytnou součástí zimní přípravy. Vhod přišly energetické tyčky a gely od Nutrendu, které každý den zachránily nejednoho lyžníka před „šedivákem“ (pocitem úplné krize a vyčerpání).

Umění bílé stopy byly věnovány hned dvě tréninkové jednotky denně. Dopolední intenzivnější fázi zaměřenou zejména na rozvoj fyzické kondice doplňoval odpolední trénink zaměřený zejména na techniku. Večery patřily besedám o způsobech tréninku, výživě a regeneraci.

Všichni účastníci najeli pořádnou porci běžeckých kilometrů, užili si všech druhů sněhu i počasí a udělali obrovský pokrok - jak v technice klasické, tak i v technice skate.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Nenechte se vyiontovat

Objevit
Nenechte se vyiontovat

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena