NUTREND WORLD nově otevřeno v Olomouci

NUTREND WORLD nově otevřeno v Olomouci

Čtyřpatrový NUTREND WORLD je oslavou sportu, zdravého životního stylu a well-beingu ve všech jeho podobách.

Moderní butikový hotel, kde je každý pokoj originál a promyšlený do sebemenšího detailu. Dokonalé výhledy na Svatý Kopeček či panorama Olomouce, nábytek na míru, velkorysé prostory i designová koupelna s masážní sprchou. To vše zasazeno do minimalistického stylu s velkými, loftovými okny.

Jedno z největších nejlépe vybavených fitness center v České republice je situováno do 3 pater a doslova nabito špičkovými posilovacími stroji a technologiemi.

Posilovna se stroji Hammer Strength, dozorový trenér, horolezecká stěna, cvičební sály, unikátní cvičební systém Nutrend Body nebo nejmodernější diagnostika InBody, to vše nabízí fitness.

Nutrend World restaurant vystihuje moderní pojetí gastronomie, kde vše si připravujeme sami - od těstovin, pečeme si vlastní chleba a pečivo, používáme vlastní bylinky. Koncept self service a open kitchen nabízí téměř nepřeberné množství variant.

Tisíce let staré umění ožívá v Nutrend Worldu ve své nejdokonalejší podobě. Více než 70 druhů masáží, masérky přímo ze Srí Lanky, kde se rovněž míchají speciální masážní oleje - z čistě přírodních ingrediencí, z nejvzácnějších olejů, s léčivými účinky.

Součástí wellness jsou i soukromé wellness pokoje s vířivkou, která je vždy čerstvě napuštěna pro každého nového klienta. Ambientní atmosféru SPA navíc umocní všudypřítomné svíčky a vonné tyčinky RITUALS, jakožto i meditativní hudba.

www.nutrendworld.cz

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Hotový pre-workout nápoj,

který vás nastartuje!

Ochutnat
Hotový pre-workout nápoj,

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena