Třetí kolo Pražského MTB poháru ve Kbelích ovládli Havlíková a Malík

Třetí kolo Pražského MTB poháru ve Kbelích ovládli Havlíková a Malík

Úřadující mistryně České republiky Pavla Havlíková (KC Kooperativa SG Jablonec) a Michal Malík (Eleven Mercedes Mitas) zvítězili v elitních kategoriích třetího kola Pražského MTB poháru 2015, který se uskutečnil v příjemném prostředí lesoparku Kbely.

Elitní závod mužů byl pohromou pro favority závodu. Hned na startu přetrhl řetěz loňský vítěz kbelského závodu, Kryštof Bogár. Následně měl defekt další z favoritů, Jan Nesvadba a konečně, v první třetině závodu se odvrátilo štěstí také od medailisty ME a olympionika, Jana Škarnitzla, kterému se na trati doslova rozpadla přehazovačka a závod musel ukončit.

Silně obsazenému závodu juniorů dominovali opět jezdci týmu Nutrend Specialized Racing, Adéla Šafářová a Matěj Průdek.

Kbelský závod v olympijském cross country znovu překonal, po Zličíně a Řepích účastnický rekord. Ovšem nutno dodat, že závody byly nejenom početně, ale také velmi kvalitně obsazené. Pro mnoho závodníků byl kbelský závod posledním testem před blížícím se Českým pohárem v Řepích, který se uskuteční už příští víkend na náročné řepské trati. A nejedná se pouze o zavedené kategorie Českého poháru. V Řepích se totiž také uskuteční, historicky poprvé, Český pohár Minime pro všechny předžákovské kategorie. Máme se na co těšit a už nyní vás zveme do Řep. Uvidíme zde absolutní špičku horských kol v čele s olympijským vítězem Jaroslavem Kulhavým, ale také souboj nejmladší, nastupující generace bikerů.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena