Tým NUTREND Czech National oslavil úspěšnou sezónu

Tým NUTREND Czech National oslavil úspěšnou sezónu

Zisk cenných trofejí a opojná chuť vítězství ozdobila letošní motoristickou sezónu šternberského závodního týmu Nutrend Czech National, kterou nelze označit jinak, než jako velmi úspěšnou.

Tým působil v průběhu letošního roku na několika frontách. Samozřejmostí bylo zápolení na vrchařských tratích a tedy prioritní účast v evropském poháru vrchařů (FIA International Hill Climb Cup 2014), kterou kombinoval Nutrend Racing se starty na domácích kopcích v rámci mistrovství České republiky. Mimo účasti na závodech do vrchu se ale tým nově představil i na okruhových tratích.

Letošní sezóna nabídla mnoho pozitivního. Tým splnil cíl v podobě zisku evropského poháru díky vítězství Václava Janíka, Jiří Svoboda zajel v obou absolvovaných šampionátech svá osobní maxima a v barvách Nutrend Racingu se představilo v pozitivním světle několik nadějných pilotů. „Po úspěšné sezóně je nutné poděkovat všem, kteří se zasloužili o tento výsledek, kterého jsme letos dosáhli – především všem obchodním partnerům, mechanikům, rodině a v neposlední řadě našim věrným fanouškům. V sezóně 2014 jsme odvedli opravdu hodně práce, absolvovali jsem dva náročné šampionáty a navíc jsme zkoušeli prostředí okruhových závodů. Na všech frontách jsme dosáhli minimálně dílčích úspěchů a to je jasným znakem, že jsme odvedli naši práci dobře,“ hovoří o čerstvě završené sezóně Václav Janík, který se již chystá spolu s celým týmem na sezónu 2015!

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Získejte proteinové palačinky ZDARMA

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Pečujte o svou imunitu

Zjistit více
Pečujte o svou imunitu

Funkční nápoj,

který se postará o vaši hydrataci.

Zahnat žízeň
Funkční nápoj,

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena