Udržte vaše tělo v anabolickém stavu po celý den!

Udržte vaše tělo v anabolickém stavu po celý den!

Potřeba kvalitních bílkovin, respektive aminokyselin, je pro lidi, kteří chtějí nabírat svalovou hmotu, velmi důležitá. Uvádí se, že optimální denní příjem bílkovin je 2 g bílkovin na 1 kg hmotnosti. Pro 100 kg člověka to tedy znamená, že by měl denně sníst 200 g čistých bílkovin.

Toto vysoké množství bílkovin je vlivem uspěchané doby a také z fyziologického hlediska nemožné získat pouze běžnou stravou (takový objem proteinů bychom velmi těžce snědli a navíc bychom nadměrně zatížili trávicí trakt, který by musel veškerý takto dodaný protein zpracovat, což by mělo za následek zvýšenou únavu a velmi těžce by se toto velké množství jídla kombinovalo s aktivitou v průběhu dne), a tak se zde otevírá prostor pro kvalitní proteinové přípravky.

Řada COMPRESS EXPAND vám přináší unikátní denní protein COMPRESS DAY TIME PROTEIN (COMPRESS D. T.)., který vám dodá nezbytné základní živiny pro růst svalové hmoty a díky speciálním formulím, které zajišťují lepší trávení a využitelnost všech obsažených látek, dosáhnete bezproblémové užití produktu několikrát v průběhu dne. Kvalitní a lehce vstřebatelný a využitelný zdroj proteinů je totiž důležitý nejen po silovém tréninku, ale především také v průběhu celého dne. COMPRESS DAY TIME je díky svému speciálnímu složení vhodný pro opakovanou konzumaci během dne. V závislosti na vašem tréninkovém plánu můžete použít až 4 dávky proteinu COMPRESS D.T. během dne.

Co se stane, když tělu dodáte hodně nebo naopak málo proteinů?
Určit optimální dávku příjmu proteinů je velmi důležité, protože jak nedostatek, tak naopak i přebytek proteinů v organismu způsobuje tvrdě trénujícímu sportovci problémy, a to v podobě nadměrného a zbytečného zatížení organismu, který se tak nemůže soustředit na trénink.

Pokud máte nadbytečný příjem proteinů, tak dochází k jejich neefektivnímu trávení, zhoršenému vstřebávání látek do organismu a může to navíc vést i k nadměrnému ukládání nevyužitých látek v podobě zásobního tuku. Při nedostatku proteinů naopak hrozí převrácení požadovaného anabolického (svaly budujícího) stavu organismu do fáze katabolické (svaly devastující), což znamená destrukci intenzivně budované svalové hmoty a zhoršenou regeneraci, a to rozhodně není cílem žádného kulturisty. Ba naopak, jedná se o stav, kterému se snaží každý maximálně vyhnout. A to ještě není všechno! Díky dlouhodobě katabolickému stavu nebude váš organismus schopen podávat takové výkony, jakých by mohl dosáhnout při vhodné suplementaci, tzn. vaše svalová síla a objem neporostou anebo se dokonce mohou zastavit.

COMPRESS D.T. - bezproblémové použití několikrát v průběhu dne = udržení optimální hladiny aminokyselin v krvi!
Udržte váš organismus v anabolickém (svaly budujícím) stavu po celý den!

Přinášíme vám špičkový proteinový přípravek, který obsahuje 75 % proteinů. Je založen na speciální třísložkové proteinové směsi NitroPeptide Protein Blend, díky které produkt zajišťuje téměř okamžité a zároveň také kontinuální dodávání látek pro nárůst svalové hmoty. Pro podporu využití všech dodaných látek, posílení imunity a ochranu trávicího traktu i střevní mikroflóry je COMPRESS D.T. obohacen o směs kvalitních trávících enzymů DigeZyme® a směs probiotik a prebiotik LactoWise™.

3 důvody proč zvolit COMPRESS D.T.
DigeZyme® – bezproblémové a efektivní trávení proteinů!

Díky směsi trávicích enzymů můžete konečně pohodlně dodávat požadované množství proteinů, které budou efektivně využity a lehce vstřebány. Nezatížíte trávicí trakt a využijete veškeré dodané látky pro vaše svaly!

LactoWise™ – ochrana zažívacího traktu a střevní mikroflóry = podpora imunitního systému!
Díky této směsi probiotik a prebiotik podporuje COMPRESS N.T. nejen aktivitou tolik zatěžovaný imunitní systém, ale také pozitivně působí na střevní mikroflóru a zažívací trakt, což umožňuje pravidelné používání COMPRESS N.T.

NitroPeptide Protein Blend (NPPB) – udržení stabilní hladiny aminokyselin v krvi = udržení anabolického stavu organismu!
Speciální směr pečlivě vybraných proteinových směsí, která zajišťuje okamžité a kontinuální zásobení těla látkami důležitých pro svalový růst. Směs se skládá z PeptoPro® – di a tripeptidy, které vstupují okamžitě a téměř beze změny přes stěnu trávicího traktu do krve, odkud jsou využity pro stavbu svalové hmoty. Pak přichází na řadu syrovátkový protein (syrovátkový izolát a koncentrát – WPI a WPC), který se dostává do krve po rozkladu na jednotlivé peptidy, ke kterému dochází v zažívacím traktu, a to tehdy, když jsou využity a spotřebovány di- a tripeptidy z PeptoPro®. Díky NPPB je tělo kontinuálně zásobeno aminokyselinami důležitými pro svalový růst.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Nenechte se vyiontovat

Objevit
Nenechte se vyiontovat

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena