Profesionální sportovní nápoj s elektrolyty v podobě rozpustných tablet, které umožňují přesné a jednoduché dávkování. V každém balení je 12 tablet s obsahem značkového disacharidu isomaltulózy (Palatinose™), zajišťující postupné vstřebávání.
Tableta versus prášek
Dobrý den, u jiného produktu jsem se již dotazovala na dávkování produktu ISODRINX, ale není mi jasný poměr mezi tabletami a sypkým Isodrinxem: Svým obsahem 1 tableta ISODRINX = 1 odměrka sypkého ISODRINX (35g)? Nebo 2 tablety = 1 odměrka? Děkuji
Re: Tableta versus prášek
Dobrý den, jak uvedeno v popisu použití poměr ředění pro HYPOtonický nápoj je 1 tableta do 375 ml vody (osmolalita méně než 250 mOsm/kg), takže na bidon/láhev 750 ml potřebujete 2 tablety ISODRINX TABS nebo u sypkého produktu ISODRINX poměr ředění pro HYPOtonický nápoj je 35 g na 750 ml vody. S pozdravem Mgr. Janka Jančíková
ISODRINX TABS
Dobrý den, dcera 14 let má letní přípravu 5 dní s aktivním tréninkem - 5 x za den. Jaké je ideální ředění a maximální počet tablet za den? Děkuji a s pozdravem, Bolek.
Re: ISODRINX TABS
Dobrý den, pokud se jedná o aktivní letní den a především zvýšené pocení, není problém použít i 5 dávek. S pozdravem Mgr. Janka Jančíková
Nápoj
Ahoj, čeká mě dálkový pochod Španělskem cca 14dní po cca 25km. Jelikož jsem limitován místem batohu tak žádné předpřipravené nápoje nepřichází v úvahu. Hledám co využít za přípravek, který by nezabral moc místa a zároveň po částech rychle z batohu zmizel(prášek,gel).
Re: Nápoj
Pitný režim
Ahoj, prosím o radu. Najedu v týdnu 100 km. na kole, dvakrát fotbal po 90 min. , Běh cca 15 km. Používám Nutrend 1000 ml.? Děkuji.
Re: Pitný režim
jak operativne doplnit hořčík a vápník resp. draslík
jak prosím podle Vás souběžně doplnit hořčík a vápník resp. draslík když nápoj bude mít pravdepodobne jinou osmolaritu než isodrinx který nemá tyto minerály
Mockrát díky.