Karnitine base s vysokým obsahem 100 000 mg L-karnitinu v balení. Za podpory vitamínů B5 a B6 přispívá k normálnímu energetickému metabolismu a snížení míry únavy a vyčerpání. Je vyhledávaným produktem při redukčních dietách pro podporu fyzické i psychické výkonnosti.
Kofein
Dobry den, prosim o radu, jaky spalovac vybrat, jelikoz jsem alergicka na kofein (po kave, guarane mam silne buseni srdce a zvraceni, zeleny caj je v poradku, snesu jej). 6x tydne cvicim 40minut pas, 30 minut HIIT, 30 minut posilovani. Zatim jsem jsem za 4 mesice zhubla 8kilo, ovsem nyni se vaha zastavila a stale bych chtela alespon 4kg dolu. Vydaje x prijmy kcal si hlidam pomoci tabulek. Beru 1-2x denne Whey Protein, na obed kazdy den pul grilovaneho kureciho prsa se zeleninou, svacinky proteinovy puding, skyr atd. Bohuzel vaha momentalne stagnuje i kdyz si hlidam, aby cviceni bylo z vetsi casti v aerobnim pasmu, v HIIT se dostanu do anaerobniho. Dekuji za pomoc, Michaela
Re: Kofein
Dobrý den, je přirozené, že po určité době hubnutí stagnuje, pokračujte v režimu, který lze podpořit dávkou 1000 - 2000 mg L-CARNITINU s dávkou 10 mg SYNEPHRINU před aktivitou nebo v den volna ráno na lačno. Na noc můžete zařadit FAT DIRECT CAPS bez stimulantů. S pozdravem Mgr. Janka Jančíková
L- carnitine 100 000
Dobrý den,
může L-carnitine 100 000 používat před fyzickou aktivitou nebo i mimo ní 12 syn, má 100 kg a měří 175 cm. Popřípadě co jiného by mohl užívat na podporu redukce váhy.
Děkuji.
Re: L- carnitine 100 000
Dobrý den, použití je možné nejlépe po konzultaci s lékařem dietologem, po úpravě jídelníčku a pohybové aktivity doporučuji zařadit OMEGA 3 PLUS. S pozdravem Mgr. Janka Jančíková
carnitin 100000 / carnitin active drink
Dobrý den, zatím nemám s vašimi výrobky zkušenost. Prosím o doporučení vhodného carnitinu. Jde mi zejména o hubnutí. Každý večer venkovní aktivita - cca 1-1,5 hodiny / 8-9km kombinace rychlé chůze (větší část) a běhu (menší část). Děkuji za radu Lenka
Re: carnitin 100000 / carnitin active drink
Dobrý den, základem úspěchu při redukci je spojení správně sestaveného jídelníčku, pravidelné pohybové aktivity s adekvátním odpočinkem, což již máte nastaveno. Jako podpora metabolismu Vám bude L-CARNITINE 100000 ( klidně dávku 20 ml tj. 2000mg karnitinu před tréninkem nebo ráno v den bez tréninku a k tomu lze přidat i SYNEPHRINE 10mg). To je na začátek vhodná kombinace a tyto látky lze užívat i delší dobu. Vytrvejte ve svém snažení, buďte precizní v dodržování jídelníčku a tréninku, výsledky se dostaví. Doporučuji také přečíst článek: „Zapomeňte na rychlé hubnutí“. S pozdravem Mgr. Janka Jančíková
Ředění karnitinu
Dobrý den, chtěla bych zhubnout, začala jsem chodit na zumbu a chtěla bych ještě cvičení doplnit cvičením na orbitreku. Ráda bych hubnutí podpořila karnitinem 100000. Je možné karnitin rozpustit ve vodě a pít před cvičením a během cvičení? V jakém množství vody mám dávku karnitinu rozmíchat? Děkuji za odpověď. Prokopová
Re: Ředění karnitinu
Dobrý den, dávku 1000 až 2000 mg L-Carnitinu (tj. 10-20 ml) lze rozmíchat do pitného režimu (například do 500-750 ml vody či iontového nápoje např ZERODRINX či UNISPORT ZERO a pít před tréninkem a dopít v jeho průběhu. Případně můžete využít již takto připravený hotový nápoj L-CARNITIN ACTIVITY DRINK. S pozdravem Mgr. Janka Jančíková
Fat direct shot+Carnitine 100 000
Dobrý den, je prosím možné kombinovat Carnitine 100 000 s Fat direct shot před ranním cardiem nalačno? (60-80min. cardia). Nyní používám Fat direct shot cca 5 minut před cardiem. Děkuji za odpověď, Avu
Re: Fat direct shot+Carnitine 100 000
Dobrý den, FAT DIRECT SHOT již obsahuje dávku karnitinu 2000 mg, takže není doporučena další kombinace s doplňkem obsahujícím L-Carnitin. FAT DIRECT SHOT lze kombinovat v daný den s nočním kapslovým doplňkem FAT DIRECT. S pozdravem Mgr. Janka Jančíková
Užívání CARNITINE 100000 + SYNEPHRINE
Dobrý den, chtěla bych zredukovat váhu (cca 5-10kg). Začala jsem 3x týdně běhat (5km za cca 33 min prozatím). Jak nejlépe zkombinovat přípravky CARNITINE a SYNEPHRINE? Představovala jsem si, že carnitine bych pila každé ráno a synephrine 30min před během? Jaký je doporučený pitný režim při používání těchto suplementů? Přiznám se, že s pitím lehce bojuji. Děkuji moc za odpověď
Re: Užívání CARNITINE 100000 + SYNEPHRINE
Dobrý den, ano, tato kombinace je takto možná. Pitný režim je obecně, nejen při redukci velice důležitý a prospěšný - zaměřte se na něj v průběhu celého dne, nejlépe čistá voda a neslazené čaje vždy po ruce v práci či sebou popíjet ( obecně doporučení 2-3 l/den). Pro krátkou pohybovou aktivitu lze jako pitný režim použít ZERODRINX , lze pít před, při, nebo dopít i po aktivitě. S pozdravem Mgr. Janka Jančíková