„Jak jsem dobyl Saharu“. Petr Vabroušek | NUTREND.cz - Oficiální e-shop

800 750 750(8-16 hod.)

Váš košík: 0 0
Menu

„Jak jsem dobyl Saharu“. Petr Vabroušek

Datum: 15.6. 2016

Jen opravdu málo sportovců v České republice se může pyšnit takovou vytrvalostí a takovými úspěchy jako nejznámější český Ironman a triatlet Petr Vabroušek.

Kromě toho, že vyhrál extrémní marathóny na Severním pólu i na Antarktidě, dobyl i nejtěžší závod světa na Sahaře - Marathon des Sables. S nedostatkem vody, beze spánku, s minimem jídla a v extrémním počasí. Teplota se měnila od 5 až po 45 stupňů Celsia. I tak skončil mezi prvními 20 běžci.
 
Vývojové oddělení společnosti Nutrned ve spolupráci s produktovým manažerem Michalem Tůčkem namíchalo speciální stravu, která mu společně s dalšími produkty pomohla zvládnout celý závod.
 
Jak se připravoval? Co jsou to „KAKASAKY“? Které produkty fungovali v extrémním prostředí nejlépe? Na tyto otázky vám odpoví sám Petr Vabroušek, který byl v květnu naším hostem.

Díl 1 – Příprava na extrémní závody v českých podmínkách
Díl 2 – Pitný režim
Díl 3  - Speciálně vyvinuté doplňky
Díl 4 – Speciálně vyvinuté doplňky + otázky
Díl 5 – Puchýře
Díl 6 – Starty jednotlivých etap + diváci
Díl 7 – Terén + trasy
Díl 8 – Ubytování + spánek
Díl 9 – Antarktida + severní pól + plány do budoucna
Díl 10 – Nejoblíbenější x neoblíbené závody