Jak si přirozeně zvýšit testosteron

Jak si přirozeně zvýšit testosteron

Tribulus terrestris je jednoletá rostlina čeledi Kacibovité (Zygophyllaceae), která je u nás známá jako Kotvičník zemní. Pěstuje se zejména ve Středomoří a v subtropických oblastech, jako je Indie, Čína, Jižní Amerika, Mexiko, Španělsko, Bulharsko a Pákistán.

Plody a kořeny Tribulus Terrestris jsou více než tisíc let využívány jako lidový lék v Číně a Indii. V posledních několika letech se farmaceutické firmy a výrobci doplňků stravy zaměřili na jeho využití v souvislosti s podporou sexuálních funkcí a imunity. Diskutované jsou také pozitivní výsledky výzkumných prací, zaměřených na diabetes, urolitiázu a zánětlivé reakce.

Z rostliny Tribulus terrestris bylo identifikováno mnoho různých sloučenin s různými biologickými vlastnostmi a chemickými strukturami, včetně steroidních saponinů, flavonoidů, glykosidů, fytosterolů, taninů, terpenoidů, derivátů amidů, aminokyselin a proteinů.

K dnešnímu dni bylo z Tribulus terrestris izolováno více než sto druhů steroidních saponinů a předpokládá se, že některé z nich, dávají rostlině Tribulus terrestris jedinečné biologické vlastnosti.

Produkt TRIBULUS TERRESTRIS TURBO od společnosti Nutrend má standardizovaný vysoký obsah saponinů. Spolu s extraktem z rostliny Tribulus terrestris je produkt obohacen o zinek a vitamín B5.

Kombinace se zinkem je v tomto případě velmi užitečná, protože zinek přispívá k normální plodnosti a k normálním hladinám testosteronu v krvi. Zinek se ale také pozitivně podepisuje na normálním metabolismu makronutrientů, pracuje jako antioxidant, pozitivně ovlivňuje imunitní systém a podílí se na syntéze proteinů.

Kombinace s vitamínem B5 je výhodná z hlediska vlivu tohoto vitamínu na normální syntézu a metabolismu steroidních hormonů, podílí se na energetickém metabolismu a přispívá k snížení únavy.

Více o testosteronu a vlivu na sportovní výkonost se dočtete v článku ZDE.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Hotový pre-workout nápoj,

který vás nastartuje!

Ochutnat
Hotový pre-workout nápoj,

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena