NUTREND míří s Katusha Alpecin Teamem do UCI World Tour

NUTREND míří s Katusha Alpecin Teamem do UCI World Tour

Na začátku ledna 2019 uzavřel přední evropský producent výživových doplňků NUTREND D.S. a.s. oficiální spolupráci s profesionální cyklistickou stájí Team Katusha Alepecin, který se v UCI World Tour pohybuje od roku 2009.

Pro sezónu 2019 tak bude NUTREND exkluzivním partnerem v oblasti sportovní výživy. „Novou spolupráci chápeme jako mimořádnou výzvu. Otevírají se nám možnosti nejen na poli vývoje produktů po boku s nejlepšími světovými jezdci, ale také dveře na světovou scénu UCI World Tour a na to se moc se těšíme.“ Dodává za NUTREND Jiří Kutal, Head of International Marketing.

V cyklistice je sportovní výživa stejně důležitá, jako třeba kvalita komponentů, kola, nebo fyzická připravenost samotného jezdce. Kvalita výživových doplňků spojená s faktem, že NUTREND využívá k testování svých produktů před uvedením na trh nezávislé laboratoře je pro nás prioritou číslo jedna. Je pro nás velkou ctí spolupracovat s předním Evropským výrobcem sportovní výživy“, dodává José Azevedo, Generální Manažer teamu Katusha Alpecin.

Portofilo produktů společnosti NUTREND je široké a zasahuje do světa Active Lifestyle, Bodybuildingu a Endurance. Na vývoji produktů se podílejí profesionální sportovci z různých odvětví. Právě zpětná vazba a zkušenosti od nejlepších světových jezdců Teamu Katusha Alpecin byly jedním z pilířů při vývoji nové Endurance line.

Sezona ještě naplno nezačala, ale z tréninkových kempů mám z používání produktů NUTREND velmi dobrý pocit. Oceňuji hlavně dobrou stravitelnost a super chuť, fakt se mi to líbí! Navíc portfolio příchutí je široké, takže si vždycky vyberu”, hodnotí první dojmy team leader Marcel Kittel.

Výběr produktů pro profesionální tým takového charakteru je vcelku specifický a jde napříč všemi divizemi. Stavíme zejména na nové Endurance řadě, konkrétně na Isodrix a gelech Carbosnack a Endurosnack. V těchto dnech již začínáme pracovat na vývoji doplňků přímo na míru profi jezdcům, produkty by se mohly objevit na trhu v první půli roku 2019.“ doplňuje Kutal.

Vzájemná spolupráce NUTREND a Katusha Alpecin má potenciál posunout možnosti na poli sportovní výživy zase o kus dál. „Věříme, že se nám podaří dosáhnout na společná vítězství, nejen jako obchodním partnerům, ale především jako jednomu TÝMU.“ uzavírá Kutal.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena