TEAM KATUSHA ALPECIN

TEAM KATUSHA ALPECIN

Na začátku tohoto roku jsme zahájili oficiální spolupráci s profesionální cyklistickou stájí TEAM KATUSHA ALPECIN, která se v UCI ProTour pohybuje již od roku 2009. Pro sezónu 2019 tak bude NUTREND exkluzivním partnerem v oblasti sportovní výživy.

S novou produktovou ENDURANCE řadou, která přichází na trh, byli členové týmu seznámeni ještě před jejím uvedením. Testovali ji na Mallorce v rámci přípravného kempu a výsledky testování dopadli skvěle i podle generálního ředitele TEAMU KATUSHA ALPECIN, José Azeveda.

V cyklistice je sportovní výživa stejně důležitá jako kvalita komponentů, samotného kola nebo fyzická připravenost jezdce. Kvalita výživových doplňků spojená s faktem, že NUTREND využívá k testování svých produktů před uvedením na trh nezávislé laboratoře, je pro nás prioritou číslo jedna. Je pro nás velkou ctí spolupracovat s předním evropským výrobcem sportovní výživy“, dodává José Azevedo.

Na nové řadě ENDURANCE jsme pracovali téměř 2 roky. Kromě špičkových sportovců, kteří nám pomáhali testovat receptury při tréninku i extrémních závodech, jsme spolupracovali i s externími odborníky. Za úspěch vděčíme i nové technologii, kterou jsme posunuli na úplně jinou úroveň. Šlo nám především o funkčnost a dobrou vstřebatelnost i při vysokých zátěžích. Studovali jsme moderní přístupy a vědecká tvrzení o účincích moderních látek, které jsme vhodně přidali do produktů, a v neposlední řadě nám šlo o chuť, která je bezkonkurenční.

Díky široké funkčnosti a využitelnosti si každý sportovec najde to své.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Nenechte se vyiontovat

Objevit
Nenechte se vyiontovat

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena