Tereza Diepoldová vybojovala 2 stříbra na světovém poháru v JAR!

Tereza Diepoldová vybojovala 2 stříbra na světovém poháru v JAR!

Hned tři pódiová umístění získali při finálové časovce Světového poháru naši handicapovaní cyklisté v Pietermaritzburgu a právě jednu medaili dokázala vybojovat členka NUTREND Teamu Tereza Diepoldová.

V kategorii C2 cyklistek s nadkolenní amputací vybojovala vynikající stříbro, a přesto v cíli nebyla sympatická studentka FTVS UK v Praze a členka týmu Nutrend Specialized Racing spokojená.

„Necítila jsem se před závodem úplně v pohodě po dlouhém letu do Pietermaritzburgu, ale v závodě se mi nakonec jelo velmi dobře. Bohužel hodně ztrácím v technice, musíme na tom přes zimu tvrdě zapracovat, pokud chci za rok v Riu bojovat o přední umístění,“ uvedla hned po dojezdu stříbrná paralympijská medailistka z Londýna.

Tereza zvládla výborným způsobem i druhý závod v JAR, ve kterém získala v silničním závodě žen kategorie C2 další stříbrnou medaili.

Český tým tělesně handicapovaných cyklistů si tak odváží z finálového závodu Světového poháru celkem 5 cenných kovů a především velkou porci UCI bodů potřebných pro národní ranking před blížícími se paralympijskými hrami v Rio de Janeiru.

„Ten závod byl pro mě velmi náročný, měla jsem technické problémy s řetězem, který mě padal a sjet zpět časovou ztrátu vzniklou opravami mě stálo mnoho sil. Ale z výsledku mám radost,“ okomentovala v cíli svůj závod Tereza.

Ve skvělé formě se ukázal i další člen NUTREND Teamu Jirka Ježek, který v kategorii C4 obsadil v absolutní konkurenci vynikající páté místo, což je jeho nejlepší umístění od těžkého zranění, které si přivodil před rokem v závodě mistrovství světa.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Získejte proteinové palačinky ZDARMA

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Pečujte o svou imunitu

Zjistit více
Pečujte o svou imunitu

Funkční nápoj,

který se postará o vaši hydrataci.

Zahnat žízeň
Funkční nápoj,

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena