Tipy na vánoční dárky

Tipy na vánoční dárky

Vánoce jsou za dveřmi a vy si stále lámete hlavu, čím obdarujete své nejbližší? S námi můžete nakupovat bez stresu z přeplněných nákupních center a z pohodlí svého domova. Ať už hledáte dárek pro kohokoliv, přinášíme vám spoustu atraktivních tipů na vánoční dárky pro každého. Stačí si jen vybrat.

Dárky pro ženy

Nevíte si rady, co jí udělá pod stromečkem největší radost? Nezapomínejte ale na to, že není dárek jako dárek. Více, než na ty praktické se zaměřte na takové, které ji opravdu udělají radost.

  • Diet Box plný špičkových produktů, které vás nenechají ve štychu při redukci hmotnosti. Nechybí ani plánek s doporučeným užitím produktů během dne. Stylový box jako perfektní dárek a zároveň ideální parťák pro novoroční předsevzetí.
  • Curcumin + Bioperine + Vitamin D se pyšní unikátní recepturou tří účinných látek, ideálních do detoxikačních plánů. Výtažek kurkuminoidů je nejčastěji vyhledáván pro jeho antioxidační účinky a vitamin D vám dopomůže ke správné funkci imunitního systému.
  • Fat Direct je unikátní noční spalovač, který v sobě kombinuje sílu přírodních výtažků dle nejnovějších výzkumů, a proto se skvěle hodí do dietních režimů pro podporu energetického metabolismu.
  • Beauty Collagen Porridge je vhodným dárkem pro ty ženy, které nevědí, co si dát ke snídani či na svačinu. Lahodná kaše z bezlepkových ovesných vloček doplněná o vitamíny a minerální látky, které se podílejí na udržení dobrého stavu pokožky, vlasů a nehtů.

Dárky pro muže

Máte doma fitness nadšence? Chcete vymyslet něco speciálního, co mu udělá radost? Právě jsme vám ušetřili mnoho času, který byste strávili hledáním.

  • 100% Whey Protein balíček představuje limitovanou edici dárkového balení pro sportovní nadšence. Balíček nejprodávanějších proteinů potěší každého vyznavače aktivního životního stylu. Dvě balení oblíbeného 100% Whey Proteinu v čokoládové a vanilkové příchuti skvěle doplňuje shaker pro přípravu dokonale jemného a krémového proteinového nápoje.
  • Excelent Protein Bar pro aktivní sportovce či milovníky lahodných tyčinek. Poskytne potřebnou energii, bílkoviny, vitaminy skupiny B a především skvělou chuť! Elegantní dárková krabička s 9 různými příchutěmi se bude pod stromečkem obzvlášt vyjímat.
  • After Training Protein je komplexní směs prémiových proteinů a kvalitních sacharidů vyvinutá speciálně pro podporu svalového růstu a regeneraci po náročném tréninku.
  • N1 je světový bestseller mezi pre-workouty. Představuje speciálně sestavenou směs silně stimulujících účinných látek orientovaných především na fyzický výkon. Zajistí energizující efekt po celou dobu intenzivní sportovní aktivity.

Dárek pro sportující děti a mládež

Sportují vaše děti anebo jen prostě chcete, aby doplnily potřebné živiny? Přinášíme vám pár variant vhodných doplňků pro vaše děti.

  • Isodrinx sportovní nápoj představuje ideální zdroj tekutin s elektrolyty v sypké formě bez konzervantů, který zajistí i kvalitní dávku energie během intenzivní fyzické aktivity. Drink tak bude děti motivovat dodržovat pitný režim. K němu nemůže chybět sportovní láhev TACX v moderním designu.
  • Protein Bar proteinová tyčinka s výbornou chutí a vyváženým poměrem bílkovin vůči sacharidům. Dobře zasytí a dodá potřebné množství energie. Obsahuje 23 % bílkovin a směs vitamínů. Tyčinky nabízíme také ve stylovém dárkovém balení.
  • Energy Bar energetická tyčinka, se kterou budou chtít vaše děti objevovat svět. Ve 4 hravých příchutích, jež nezklamou na žádném dobrodružství! Tyčinky nabízíme také ve stylovém boxu.
  • Just Fruit dodá vašim ratolestem energii i vlákninu díky složení s více než 50% šťavnatého ovoce v tenkém oplatku. Navíc bez lepku i mléčných složek.

Dárky pro mlsné jazýčky

Máte rádi sladké, ale chcete mlsat bez výčitek? Přinášíme vám tipy na dobroty, které můžou bez obav zařadit i příznivci zdravého životního stylu.

  • Denuts Cream vyniká skvělou chutí a krémovou konzistencí. Šest neskutečných příchutí nadupaných kvalitními surovinami, bez konzervantů i umělých barviv. To musíš prostě ochutnat.
  • Denuts Cream arašídové máslo arašídové máslo, které se vám doslova rozplyne na jazyku. Z důvodu předpokládané vysoké spotřeby ve vaší domácnosti jsme pro vás připravili exkluzivní balení 1 000 g.
  • Protein Muffins pro milovníky pečení. Největší výhodou je, že vláčné muffiny máte hotové za pár minut. Stačí jen přidat vodu, šoupnout do trouby a pamlsek je na světě. a vyberte si produkty přesně podle vašeho gusta.

Podpora imunity

Zdraví našich blízkých je pro nás to nejdůležitější, a proto pro vás máme připravenou nabídku hned několika výrobků pro správnou funkci imunity.

  • Omega 3 Plus Softgel Caps představují prémiovou formu rybího oleje. Omega-3 nenasycené mastné kyseliny (EPA, DHA) blahodárně působí na srdeční funkce a dopomáhají udržet optimální krevní tlak. Přidaný vitamin D navíc podporuje imunitní systém.
  • Multicomplex Compressed Caps obsahuje směs vitamínů, minerálních látek a účinných extraktů ve formě dobře vstřebatelných kapslí pro podporu správné funkce imunity, fyzického a psychického výkonu a harmonizaci těla.
  • Mineral Zinc 100% Chelate je vysoce vstřebatelný zinek, který přispívá k normální funkci imunitního systému, syntéze bílkovin a udržení optimálního stavu kostí.
  • Vitamins D3+K2 nabízí bohatý zdroj vitaminů, které příznivě působí na stav vašich kostí. Navíc je bohacený o extrakt z černého pepře, který zvyšuje biologickou dostupnost nutričních látek. Vitamin D v těle přispívá k optimální funkci imunitního systému.

Kloubní péče

Nejen aktivní jedinci dbají o svůj pohybový aparát. Pokud chcete udělat radost všem, co hledají ten správný produkt pro svoje klouby, pak vám nabízíme:

  • Flexit Special Pack dárek, který udělá radost a zároveň je prospěšný pro tělo. Pečujte o své klouby a šlachy s balíčkem špičkových produktů Flexit Gold Drink a Flexit Gold Gel.
  • Flexit Gelacoll Caps speciálně vyvinutý komplex aktivních látek ve formě kapslí pro kloubní péči. Velké množství hydrolyzátu želatiny a vitamin C přispívající k tvorbě kolagenu.
  • Collagen Liquid je praktická tekutá forma hydrolyzovaného kolagenu, obohacená o měď a vitamíny B6, B12, biotin a C, přispívající k normální funkci cév, kostí, chrupavek, dásní, zubů a pokožky.

Speciální tipy🔥

Limitovaná edice dárkových balíčků pro sportovní nadšence i příznivce zdravého životního stylu. Vyberte si ze dvou krásných variant vánočních balíčků, našlapaných našimi nejoblíbenějšími produkty.

  • Balíček pro mlsný jazýček přináší 24 pečlivě vybraných kousků, které potěší vaše chuťové pohárky a zároveň je můžete zařadit do vašeho fitness jídelníčku.
  • Když nemůžeš, přidej obsahuje nezbytnou výbavu toho nejlepšího pro opravdové sportovní nadšence. 22 špičkových produktů pro cyklisty či běžce, poskládané ve stylovém vánočním dárkovém balení.

A nebo si vylaďte balíček podle svých představ. Zakupte vánoční dárkovou krabici 🎁 a vyberte si produkty přesně podle vašeho gusta.

1.10.2023

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Hotový pre-workout nápoj,

který vás nastartuje!

Ochutnat
Hotový pre-workout nápoj,

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena