Vydařená premiéra Kola pro život

Vydařená premiéra Kola pro život

První závod Kola pro život – Trans Brdy České spořitelny, který se jel 26. dubna v Letech u Prahy, zahájil 15. sezónu opravdu impozantně.

NUTREND je partnerem této akce, jíž se úspěšně účastnili i zástupci ČS MTB Specialized Matouš Ulman a Pavel Boudný. Areál, kde měl NUTREND také svůj tým a stánek, praskal ve švech a na startovní čáru se ve všech kategoriích a na všech tratích postupně postavilo rekordních 1855 závodníků.

V ideálním počasí okolo 20 stupňů C bylo radost závodit. Jako první na pořadu nabitého závodního dne byly oblíbené závody Junior Trophy a na otvírák sezóny Kápéžetka dorazilo přes 400 dětí. Bikerská veřejnost se samozřejmě těšila na hlavní závod, jehož už zavedená trať není vůbec jednoduchá. Letos si ji vyzkoušelo téměř 1000 závodníků. Na nejdelší trati 55 km rozhodla o pořadí přesila borců z České spořitelny-Specialized, kteří si vytvořili dostatečný náskok na zbývající startovní pole. Pavel Boudný skončil na stříbrné pozici a vítězem se s drobným náskokem stal Matouš Ulman v čase 2:00:57 hod. Třetí pozici uhájil Kristián Hynek. V absolutním pořadí žen zvítězila s nejtěsnějším odstupem Jitka Škarnitzlová před Karlou Štěpánovou, jako třetí dojela Pavla Havlíková.

Do závodu vyrazilo i přes 450 závodníků na kratší vzdálenost a do nesoutěžní Nova Fitness jízdy. Tu si užily i díky Specialized České spořitelně a akci „Rozjeď to s úsměvem“ děti z dětského domova v Letech za doprovodu ambasadorky Specialized Terezy Votavové.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena