5 věcí, které vás teď rychle nakopnou energií a dobrou náladou

5 věcí, které vás teď rychle nakopnou energií a dobrou náladou

Cítíte, že je toho teď na vás nějak moc, ubývá vám nejen motivace, ale také radost a síla cokoliv dělat? Nevěšte hlavu, s tím se dá něco dělat a funguje to!

Místo zpráv raději čtěte knížky

Že na čtení nemáte čas? Kolik ho ale strávíte neustálým sledováním zpráv a toho, co se děje? Asi dost. To vás ale neustále jen nervuje a vyčerpává, navíc některé věci nemáte šanci sami ovlivnit. Taková hezká knížka krásně zaměstná hlavu a také zajistí to, že vnímáte „tady a teď“. Začněte klidně nějakou vtipnou, která zlepší vaši náladu. Na těžká témata teď zapomeňte. Pokud šetříte čas, můžete například při sportování poslouchat audioknihy. Nás teď zaujala audioknížka o Wim Hofovi – o ledovém muži a jeho zajímavých metodách.

Jděte běhat

Máte problém jít každý den ven? Tak běhejte! Když si tělo na běhání navykne, uvidíte, že půjdete, ať se děje, co se děje a bez ohledu na počasí. Časem pak zjistíte, že vám nebude vadit ani déšť. Běhání krásně v těle rozproudí energii a to nemusíte ani běžet rychle. Navíc si báječně vyčistíte od všeho hlavu. Mnozí běžci tvrdí a my to máme také tak, že běhání sólo je i jistou formou meditace. Jste tady sám se sebou a se svým tělem. Uvidíte, že časem budete umět i vypnout své myšlenky a prostě jen „běžet“.

Zkuste jít dříve spát

Spánek nad zlato! Je to už milionkrát omílaná písnička, ale opravdu funguje a stejně to málokdo dodržuje. Spánkový deficit způsobuje větší náchylnost ke stresu a může vést až k depresivním stavům. Kvalitní spánek totiž dodá energii a slouží k vytváření hormonu melatoninu. Schválně zkuste jít jeden den spát ideálně do 23 hodiny. Podle odborníků je pro kvalitní spánek ideální zvyknout si na určitý režim a chodit každý den spát ve stejnou dobu a ve stejnou dobu také vstávat.

Vyzkoušejte „nakopnutí“ před tréninkem

Jestliže potřebujete dodat před sportovním výkonem nebo tréninkem energii, zkuste třeba zajímavou novinku Nutrend N1 drink - silně stimulující sycený nápoj v plechovce. Obsahuje energizující směs účinných látek s vysokým obsahem kofeinu. Neobsahuje žádný cukr a je s oblibou vyhledávaný pro zlepšení koncentrace a podporu sportovního výkonu. N1 drink je v praktickém balení plechovky, kterou můžete mít vždy s sebou.

Zkuste skialpy

Sjezdovky jsou sice zavřené, ale zatrénovat a zalyžovat si na sněhu se dá skvěle i tak. Zkuste skialpy, jedná se o speciální lyže s tuleními pásy, pomocí kterých snadno vystoupáte nahoru a dolů si to pak po sjezdovce krásně sjedete. Je to vynikající trénink na kondičku a proč nevyužít skvělých sněhových podmínek, které letos na horách jsou? Navíc jízda dolů vás nabije adrenalinem! Vybavení se dá zapůjčit v půjčovnách lyží. Text: Soňa, Running2.cz

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Nenechte se vyiontovat

Objevit
Nenechte se vyiontovat

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena