Barbora Průdková jede na NUTREND!

Barbora Průdková jede na NUTREND!

Světová juniorská jednička a členka NUTREND Specialized Racing Teamu Barbora Průdková prozradila svůj recept na úspěch. A jeho nedílnou součástí je výživa od společnosti NUTREND!

Jak vypadá Bářin předzávodní den? "Ty se moc neliší od normálních, tedy až na stravu. Třeba vůbec nejím jogurty a mléčné výrobky a také využívám více doplňků od Nutrendu, které mi velice pomáhají! Letos si pomalu vytvářím závodní model dne, protože mám závody o půl hodiny delší. Snídám většinou něco sladkého (chleba s medem nebo vločky zalité horkou vodou). Po snídani si dávám Anticramp a Vitamín C od Nutrendu. Zhruba dvě a půl hodiny před závodem jím NUTREND kaši B4 ACTIVITY s banánem nebo Voltage tyčinku. Hodinu před závodem je na řadě rozjetí. Pak následuje mazání nohou od trenéra a ještě ho vždycky úkoluji, co mi ve kterém kole má podat. V bidonu mám nejraději Isodrinx (zvykla jsme si na příchuť natural) s Gutarem!

Těsně před závodem si dávám Magnesium. Hned po závodě se vyjíždím tak 40 minut a u toho piji Regener, který mi trenér vždycky připraví. Pak už jen fandím klukům v jejich závodě nebo odpočívám.

Co se týká výživy, tak se můj přístup dost změnil. Dříve jsem ji vůbec neřešila. Pila jsem vodu se šťávou a jedla Tatranky... Jenže po přestupu do nového týmu mám možnost využívat Nutrend a je to tisíckrát lepší!! Bez Isodrinxu si nedovedu trénink a závod už ani představit! Jím hodně tyčinky Voltage a Wellnes Oats Cake a také kaše B4 ACTIVITY. Během závodu piji Gutar. Po závodě a tréninku Regener! Někomu se to může zdát jako nesmysl, ale jsem si jistá, že výživa NUTREND ovlivnila mé závodní výsledky. Jsem velmi spokojená, že mám možnost NUTREND využívat. Děkuji moc!"

Báro, i my děkujeme a přejeme hodně sportovních úspěchů!

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena