ChinaFit 2017

ChinaFit 2017

Po obrovském úspěchu z předchozího veletrhu v Šanghaji, přivítal NUTREND své fanoušky také v čínském hlavním městě Pekingu. Veletrh ChinaFit 2017 byl už druhou z celkových tří zastávek na asijské tour, které má NUTREND na letošní rok naplánované.

Oproti březnovému veletrhu IWF měl NUTREND ve spolupráci se svým čínským partnerem firmou JINAN SIBOTE hned dvě expozice o celkové výměře přes 200 čtverečních metrů. Ochutnávky proteinů (100% WHEY, DELUXE 100%), bezkonkurenčního preworkoutu N1, nebo BCAA MEGA STRONG, to byl jen zlomek z toho, co mohli fanoušci na stánku NUTREND zažít. Diváci si mohli také vyzkoušet svou aktuální formu pod dohledem profesionálů, např. při soutěžích v mrtvém tahu, výdrže ve squatu a mnoha dalších.

Kromě vycházejících hvězd čínské kulturistiky reprezentoval NUTREND team přímo na stánku již tradičně Benjamin Radič, který se v Asii těší obrovské popularitě spolu s nováčkem v NUTREND teamu Helgou Stibi. „Všichni byli nesmírně přátelští, obrovské davy lidí čekali na fotky s námi, jsem z toho opravdu nadšená! Škoda, že je čínština tak těžký jazyk,“ dodala s úsměvem debutantka na asijské půdě Helga.

Benjamin Radič, pro kterého to byla v letošním roce již druhá návštěva Číny, si nemohl vynachválit zejména místní gastronomii. “To jídlo prostě miluju, nemohl jsem se dočkat! Vždycky vás něčím překvapí, pro mě je to úplný ráj“, dodává jak jinak než s úsměvem. Benjamin si v rámci podpory marketingových aktivit NUTRENDu v Číně prodloužil pobyt na skoro dva týdny, ve kterých navštívil i další čínská města. V partnerských fitcentrech se krom jiného účastnil workshopů s místními trenéry a pomáhal tak šířit značku NUTREND i mimo největší čínské metropole.

Vzhledem k stále rostoucí popularitě NUTRENDU v nejlidnatější zemi světa se už teď těšíme na další čínskou misi – FIBO CHINA 2017, které bude hostit začátkem Září Šanghaj.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena