CSI***W Olomouc 2018

CSI***W Olomouc 2018

Olomouc přivítá světovou špičku v parkurovém skákání.

Od 21. do 24. června 2018 bude jeden z nejmodernějších a nejlépe vybavených jezdeckých areálů ve střední Evropě Equine Sport Centre Olomouc hostit jezdce a jejich vznešené čtyřnohé svěřence, kteří se do hanácké metropole sjedou ze všech koutů světa. Důvodem je Světový pohár J&T Banka CSI3*W v parkurovém skákání, z něhož se deset nejlepších jezdců kvalifikuje do Centrální evropské ligy v polské Varšavě.

Společnost NUTREND se i letos stala partnerem této unikátní sportovní události. Pro návštěvníky jsme si na sobotu a neděli připravili ochutnávky lahodných produktů. Nebudou chybět naše oblíbené palačinky, křupavé proteinové chipsy a vynikající proteinové tyčinky.

Jezdci z celého světa již tradičně obdrží produkty NUTREND. Novinkou však je to, že společnost NUTREND bude udělovat cenu pro nejlepšího českého jezdce. Ten získá cenu v celkové hodnotě 30.000 Kč. Cena obsahuje welness pobyt v NUTREND World v hodnotě 20.000 Kč, a také dárkový šek na produkty NUTREND v hodnotě 10.000 Kč.

Vstup na akci je zcela zdarma a připraven bude program pro celou rodinu. Pokud byste si chtěli závodní atmosféru opravdu vychutnat, skvělá možnost bude také ze zázemí pro VIP hosty rozdělené do sekcí SILVER a GOLDEN, ve kterých bude připraveno občerstvení a k dispozici bude mimo jiné i naše pramenitá voda Nartes.

Srdečně Vás zveme užít si tento ojedinělý a napínavý sportovní zážitek v historické Olomouci a zároveň získat možnost zasoutěžit si v průběhu závodů o skvělé ceny. Více o akci se dozvíte na http://www.csiolomouc.cz.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Získejte proteinové palačinky ZDARMA

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Pečujte o svou imunitu

Zjistit více
Pečujte o svou imunitu

Funkční nápoj,

který se postará o vaši hydrataci.

Zahnat žízeň
Funkční nápoj,

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena