NUTREND podpořil sportující mládež

NUTREND podpořil sportující mládež

11. a 12. září se uskutečnilo republikové finále projektu Odznak všestrannosti olympijských vítězů (OVOV), kde je společnost NUTREND hlavním výživovým partnerem. NUTREND zajišťuje pitný režim a zdravou cereální svačinku na všechna krajská kola a finále OVOV. "

Děti si už nedokážou představit závod bez UNISPORTU nebo energie z tyčinky STREET XL," prozradil organizátor projektu Petr Marinčič.

„Republikové finále je odměnou pro ty děti, které celý rok poctivě trénují a probojují se přes okresní a krajská kola až do Prahy. Už v loňském ročníku bylo znát, že výkony dětí se zlepšují. Bez opakování a tréninku by takových výsledků nedosáhly. Je to tedy i práce a kooperace žák a učitel, což nás velmi těší,“ říká patronka projektu Šárka Kašpárková. Finále se uskutečnilo na atletickém stadionu Juliska na Praze 6. Projekt založili olympijští vítězové Robert Změlík a Roman Šebrle a letošní již 6. ročník se stal součástí Sazka Olympijského víceboje.

Celorepublikového finále OVOV se zúčastnilo celkem 608 dětí z České republiky a 33 dětí z Maďarska, Polska a Slovenska. Pro letošní školní rok se zapojilo do projektu více než 1 150 škol a v rámci okresních a krajských kol OVOV soutěžilo 560 škol. Celkem se aktivně na projektu podílí cca 190 tisíc dětí.

Na přítomné čekal po oba dva dny rovněž zajímavý doprovodný program a především velmi oblíbené autogramiády, při kterých si děti odnesly téměř 50 000 podpisových karet od sportovních legend a vzorů např. Dany Zátopkové, Jarmily Kratochvílové nebo Věry Čáslavské. Na místě nechyběl ani NUTREND stánek, který byl neustále v obležení. Zájem byl o všechny produkty z řady Endurance sports a Active lifestyle. Po dvou dnech bylo na stánku vše doslova vyprodané. Všichni účastníci a diváci odjížděli domů s nádhernými zážitky ze skvělého finále.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena