Oslava českého golfu

Oslava českého golfu

Všichni příznivci i hráči golfu zavítali před pár dny do Prahy, kde byl v Kongresovém centru vyhlášen již 19. ročník prestižní akce VEČER ČESKÉHO GOLFU. V jeho průběhu byli oceněni Vítek Novák a Marie Luňáčková jako nejlepší golfista a golfistka roku. Společnost NUTREND, partner celého večera, byla na místě přítomna nejen stánkem, který byl neustále v obležení, ale i ve formě dárků pro vítěze.

Hosty večera byli generální sekretář Českého olympijského výboru Petr Graclík, tajemnice Českého olympijského výboru a členka představenstva agentury Česká olympijská Alena Kindová, generální sekretář Slovenské golfové asociace Kamil Balga, generální ředitel Kongresového centra v Praze Michal Kárník, členové Síně slávy České golfové federace, členové správní rady Nadace Hanuše Goldscheidera pro český golf, zástupci hlavních partnerů České golfové federace ze společností Raiffeisenbank, Plzeňský Prazdroj, GM Pro, Autosalón Klokočka, Nutrend a mnoha dalších.
Návštěvníci se exkluzivně podívali i na několik zajímavých dokumentů týkajících se golfu. Tím zásadním byl Český amatérský golf v roce 2014 namluvený neopakovatelným Jiřím Štěpničkou. Kratší snímky byly věnovány prioritnímu projektu ČGF Se školou na golf, profesionálním turnajům PGA C a dětskému golfu.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Získejte proteinové palačinky ZDARMA

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Pečujte o svou imunitu

Zjistit více
Pečujte o svou imunitu

Funkční nápoj,

který se postará o vaši hydrataci.

Zahnat žízeň
Funkční nápoj,

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena