Jak jíst zdravě na cestách

Jak jíst zdravě na cestách

Objevování nových chutí a místní kuchyně by rozhodně mělo patřit k „must have“ na jakékoliv dovolené. Nebo si snad umíte představit Itálii bez zmrzliny, Francii bez palačinky a Španělsko bez tapas? Občas se to ale na dovolené zvrtne a místo toho, abychom byli plní energie, si připadáme jako vorvani na pláži. Stejně tak, jako v běžném životě, tak i na dovolené totiž platí, že je potřeba najít rovnováhu.

Dovolená začíná už na cestě

Ať už vyrážíte autem nebo letadlem, začněte svou cestu tak, že si připravíte zdravou svačinku. Čerstvá nakrájená zelenina či ovoce, sendvič s tuňákem, ořechy nebo rychlé snacky v podobě tyčinek jsou ideální. Perfektní tyčinka, se kterou budete chtít objevovat svět je ENERGY BAR, nabitá energií z kvalitních ovesných vloček.

Nezapomínejte ani na pitný režim

Na cesty je ideální voda, pro zpestření a osvěžení zase vychlazené ochucené nápoje bez cukru nebo s jeho nízkým obsahem.

TIP: CARNITINE ACTIVITY DRINK je funkční nápoj, který se postará o kvalitní hydrataci při intenzivním tréninku i během náročného dne na cestách.

Ignorujte minibar

Solené oříšky, brambůrky a čokoládové tyčinky raději vynechte, anebo si udělejte vlastní minibar s čerstvým ovocem a ořechovými nebo proteinovými tyčinkami. Ty navíc lehce zabalíte na jakýkoliv výlet.

TIP: Pořiďte si na cestu jednorázová balení proteinu 100% WHEY PROTEIN nebo snídaňových kaší PROTEIN PORRIDGE. Nezaberou moc místa a když přijde hlad, oceníte je!

Vychutnejte si snídani

Nikdo nemůže nic namítat proti dlouhé dovolenkové snídani. Využijte, že máte všechno naservírované až pod nos a dopřejte si plnohodnotnou snídani. Snažte se nevynechávat bílkoviny a dejte si vajíčka na jakýkoliv způsob, dopřejte si ovoce a klidně i sladkou tečku. Přes den vás určitě čeká dost aktivit. A pokud budete chtít v průběhu těchto aktivity trochu nakopnout nebo podpořit metabolismus tuků, pak si s sebou nezapomeňte přibalit FAT DIRECT SHOT, který díky účinným látkám, mimo výše zmíněné, navíc bojuje proti únavě a vyčerpání.

Ochutnejte místní speciality

Než vyrazíte do města, udělejte si malý průzkum kuchyně a restaurací oblíbených mezi místními. Oběd si užijte klidně i s dezertem nebo zmrzlinou, ale večeři už jen zlehka. Na večeři se hodí třeba maso, mořské plody nebo ryby se zeleninou a sklenkou vína (místo sladkých koktejlů). Po lehčím jídle se vám bude i dobře spát.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Nenechte se vyiontovat

Objevit
Nenechte se vyiontovat

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena