Jak správně načasovat jednotlivé produkty?

Pitný režim

Isodrinx: Nejdůležitější pro sportovce je doplňovat tekutiny. Náš Isodrinx si rozmíchejte ve vodě a popíjejte po menších doušcích po celou dobu tréninku. Udržíte správnou hydrataci organismu a také potřebné minerální látky. Na každou trať jsme nastavili vhodné množství.

Před tréninkem

Voltage energy bar: Dejte si cca 20 minut před tréninkem energetickou tyčinku, která skvěle chutná, a především vás připraví na aktivitu. Hlavní složkou jsou sacharidy s postupným uvolňováním, což pro vás znamená, že získaná energie z tyčinky se do těla uvolňuje postupně. Navíc je dobře stravitelná i při velké zátěži.

Během tréninku

Endurosnack gel: Cca po 30 minutách sportovní aktivity je vhodné doplnit další energii. Tentokrát doporučujeme gel. Ten se dobře přijímá i při náročné aktivitě s vysokou tepovou frekvencí. Kromě pomalu vstřebatelných sacharidů obsahuje i BCAA a taurin.

Po tréninku

Regener: Abyste mohli po závodě nebo tréninku bez problému fungovat a užít si den, zařadili jsme produkt, který je to nejlepší, co si můžete dát na regeneraci ihned po zátěži. Obsahuje minerály a vitamíny, které doplníte a pomůžete tělu dostat se do rovnováhy. Regener doporučujeme konzumovat pomalu a postupně vypít v průběhu cca 20 minut.

Akční balíček se skládá z:

ENDUROSNACK tuba, 75 g, slaný karamel - Inovovaný energetický gel představuje ideální zdroj energie. Gelové produkty mají uplatnění při náročné sportovní aktivitě s vysokou tepovou frekvencí, kdy tělo není schopno přijímat pevnou stravu.

VOLTAGE ENERGY BAR, 65 g, exotic - Můžete bez obav tvrdě dřít a postupně se přibližovat k zvolenému cíli. Energie sbalená do tyčinky VOLTAGE ENERGY BAR vám pomůže zdolat překážky, které vás od něj ještě dělí.

ISODRINX, 35 g, pomeranč - Profesionální sportovní nápoj v sypké formě, který při rozmíchání ve vodě zajistí vašemu tělu kvalitní dávku energie pro fyzickou aktivitu. Díky vysokému obsahu rychle vstřebatelných sacharidů a sodíku představuje Isodrinx ideální zdroj tekutin s optimálním množstvím minerálů a vitaminů.

REGENER, 75 g, red fresh - Speciálně sestavený produkt určený pro podporu regenerace, který se o vaše tělo postará po náročném fyzickém výkonu. Mimořádně účinná kombinace sacharidů, minerálů (Mg, K, Na, Se) a vitaminů, obohacená o esenciální větvené aminokyseliny BCAA (L-leucin, L-isoleucin, L-valin v optimálním poměru 2:1:1), dále aminokyseliny L-glutamin a L-arginin.

Další informace

Diskuze

Doporučené produkty

-50% na 2. ks

100% Whey Protein

100% Whey Protein

Prvotřídní syrovátkový protein

2250 g

After Training Protein

After Training Protein

Potréninkový protein

2520 g

Sleva 30%

Iso Whey Prozero

Iso Whey Prozero

Prémiový syrovátkový izolát vhodný do diet

2250 g

N1 Drink

N1 Drink

Pre-workout hotový nápoj

330 ml

Prvotřídní syrovátkový protein

z těch nejkvalitnějších surovin.

Prvotřídní syrovátkový protein

Funkční nápoj,

který se postará o vaši hydrataci.

Zahnat žízeň
Funkční nápoj,

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena