Profesionální sportovní nápoj s elektrolyty v sypké formě, který zajistí kvalitní dávku energie během intenzivní fyzické aktivity. Představuje ideální zdroj tekutin, s vysokým obsahem rychle vstřebatelných sacharidů, vitamínů a sodíku.

  • isotonické i hypotonické ředění
  • elektrolyty
  • směs 10 vitamínů
  • bez umělých barviv
  • bez umělých sladidel
  • instantní směs

Složení přesně odpovídá požadavkům organismu při intenzivní zátěži:

  • zvýšený obsah sacharidů - sacharidy 90%, z toho jednoduché cukry 84%
  • vysoká nálož energie v dávce - sacharidy 32 g, cukry 29 g
  • optimální poměr minerálů - minerály ve formách maximálně využitelné organismem

Dvojí možnost ředění:

  • z 420 g (obsah balení) získáte 6 l isotonického nápoje nebo 9 l hypotonického nápoje
  • z 1000 g (obsah balení) získáte 14,3 l isotonického nápoje nebo 21,5 l hypotonického nápoje

Isotonický nápoj má osmotický tlak stejný jako tělesné tekutiny. Vzhledem k tomu, že lidský pot má nižší osmolalitu než tělesné tekutiny, je potřeba dbát na cílené a řízené dávkování. Obsah minerálů v potu je nepřímo úměrný teplotě okolního prostředí (se stoupající teplotou klesá koncentrace minerálů v potu), proto je zapotřebí při teplotách nad 25 °C zvýšit množství vody použité pro přípravu ISODRINXU o 10 až 20 %. Při neúměrně zvýšené konzumaci isotonických nápojů může dojít k většímu příjmu elektrolytů, než je jejich výdej, a tedy k vyššímu příjmu, než je aktuální potřeba. Dojde tak k zahuštění jejich koncentrace v extracelulárních tekutinách a k narušení osmotické rovnováhy mezi extracelulární tekutinou a buňkami.

ISODRINX současně dodává celé spektrum nezbytných vitaminů.

Další informace

ISODRINX - příchuť pomeranč: sacharóza, glukóza, maltodextrin, aroma, regulátor kyselosti kyselina citronová, citronan sodný, stabilizátor karagenan, chlorid sodný, regulátor kyselosti kyselina jablečná, glukonát vápenatý, vitaminový premix (kyselina L-askorbová, DL-α-tokoferylacetát, nikotinamid, D-pantothenát vápenatý, pyridoxin hydrochlorid, riboflavin, thiamin mononitrát, kyselina pteroylmonoglutamová, D-biotin, kyanokobalamin), glukonát draselný, protispékavé látky fosforečnan vápenatý a oxid křemičitý, citronan hořečnatý, barvivo beta karoten. Výrobek může obsahovat stopy sóji a mléčné bílkoviny.

ISODRINX - příchuť zelené jablko: sacharóza, glukóza, maltodextrin, regulátor kyselosti kyselina citronová, aroma, citronan sodný, stabilizátor karagenan, chlorid sodný, regulátor kyselosti kyselina jablečná, glukonát vápenatý, vitaminový premix (kyselina L-askorbová, DL-α-tokoferylacetát, nikotinamid, D-pantothenát vápenatý, pyridoxin hydrochlorid, riboflavin, thiamin mononitrát, kyselina pteroylmonoglutamová, D-biotin, kyanokobalamin), glukonát draselný, protispékavé látky fosforečnan vápenatý a oxid křemičitý, citronan hořečnatý. Výrobek může obsahovat stopy sóji a mléčné bílkoviny.

ISODRINX - příchuť bitter lemon: sacharóza, glukóza, maltodextrin, regulátor kyselosti kyselina citronová, aroma, citronan sodný, stabilizátor karagenan, chlorid sodný, regulátor kyselosti kyselina jablečná, glukonát vápenatý, vitaminový premix (kyselina L-askorbová, DL-α-tokoferylacetát, nikotinamid, D-pantothenát vápenatý, pyridoxin hydrochlorid, riboflavin, thiamin mononitrát, kyselina pteroylmonoglutamová, D-biotin, kyanokobalamin), glukonát draselný, protispékavé látky fosforečnan vápenatý a oxid křemičitý, citronan hořečnatý, aroma naringin. Výrobek může obsahovat stopy sóji a mléčné bílkoviny.

ISODRINX - příchuť černý rybíz: sacharóza, glukóza, maltodextrin, regulátor kyselosti kyselina citronová, aroma, citronan sodný, stabilizátor karagenan, chlorid sodný, regulátor kyselosti kyselina jablečná, glukonát vápenatý, vitaminový premix (kyselina L-askorbová, DL-α-tokoferylacetát, nikotinamid, D-pantothenát vápenatý, pyridoxin hydrochlorid, riboflavin, thiamin mononitrát, kyselina pteroylmonoglutamová, D-biotin, kyanokobalamin), glukonát draselný, protispékavá látka fosforečnan vápenatý,směs koncentrátu z červené řepy a extraktu spiruliny, protispékavá látka oxid křemičitý, koncentrát z černé mrkve, citronan hořečnatý. Výrobek může obsahovat stopy sóji a mléčné bílkoviny.

ISODRINX - příchuť grep: sacharóza, glukóza, maltodextrin, aroma, regulátor kyselosti kyselina citronová, citronan sodný, stabilizátor karagenan, chlorid sodný, regulátor kyselosti kyselina jablečná, glukonát vápenatý, vitaminový premix (kyselina L-askorbová, DL-α-tokoferylacetát, nikotinamid, D-pantothenát vápenatý, pyridoxin hydrochlorid, riboflavin, thiamin mononitrát, kyselina pteroylmonoglutamová, D-biotin, kyanokobalamin), glukonát draselný, protispékavé látky fosforečnan vápenatý a oxid křemičitý, citronan hořečnatý, aroma naringin. Výrobek může obsahovat stopy sóji a mléčné bílkoviny.

100 gDávka – 35 g
Energetická hodnota1582 kJ/372 kcal554 kJ/ 130 kcal
Tuky0 g0 g
z toho nasycené mastné kyseliny0 g0 g
Sacharidy90 g31,5 g
z toho cukry83,6 g29,3 g
Vláknina0 g0 g
Bílkoviny0 g0 g
Sůl1,4 g0,5 g
Vitamin C129,2 mg45,2 mg
Niacin (Vitamin B3)25,8 mg9,0 mg
Vitamin E19,4 mg6,8 mg
Kyselina pantothenová (Vitamin B5)9,7 mg3,4 mg
Vitamin B62,3 mg0,8 mg
Riboflavin (Vitamin B2)2,3 mg0,8 mg
Thiamin (Vitamin B1)1,8 mg0,6 mg
Vitamin B124,0 µg1,4 µg
Biotin80,7 µg28,3 µg
Kyselina listová322,9 µg113,0 µg
obsah mírně navršené odměrky: cca 35 g
obsah vitaminů ve 100 g odpovídá 161,5 % RHP
obsah vitaminů ve 35 g odpovídá 56,5 % RHP, tj. 11,3 % RHP ve 100 ml isotonického nápoje a 7,5 % RHP ve 100 ml hypotonického nápoje
RHP - referenční hodnota příjmu

Isotonický nápoj je určen pro aktivity s velmi vysokou intenzitou a relativně krátkou dobou trvání (cca do 60 minut).
Hypotonický nápoj užívejte v průběhu výkonů s delší dobou trvání (nad 60 minut) a u aktivit s nižší intenzitou, každých 10 minut 100 ml.

Minerální směs je v kombinaci s jednoduchými cukry (glukóza, sacharóza) a s komplexními sacharidy (maltodextrin), což zaručuje efekt dodání „rychlé“ a „pozvolné“ energie. Nápoj je v doporučeném množství určen pro každého jedince k běžnému doplnění tekutin a základních minerálů. Hypotonický nápoj užívejte v průběhu výkonu k hydrataci organismu. ISOtonický nápoj užívejte v průběhu výkonu pro doplnění energie a ztracených minerálů. Možno použít i před závodem pro předzásobení sacharidy a minerály.

Použití: dle doporučeného dávkování rozmíchejte ve vodě, nepoužívejte minerální vodu. Po otevření skladujte při teplotě 25 °C a spotřebujte do 2 měsíců. Před použitím nádobu (sáček) protřepejte - platí pro balení 420 g a 1000 g!

Doporučené dávkování: poměr ředění pro ISOtonický nápoj je 35 g (mírně navršená odměrka) na 500 ml vody (osmolalita 275-305 mOsm/kg). Poměr ředění pro HYPOtonický nápoj je 35 g na 750 ml vody (osmolalita méně než 250 mOsm/kg).

Upozornění: Směs pro přípravu ochuceného nealkoholického nápoje s přídavkem vitamínů.
Není určeno pro děti do 3 let. Chraňte před teplem, mrazem a vlhkostí.

Hromadné balení: 6 x 1000 g

Diskuze

Doporučené produkty

Unisport

Unisport

Hypotonický sportovní nápoj

1000 ml

Isodrinx hotový nápoj

Isodrinx hotový nápoj

Elektrolyty a hydratace

750 ml

Regener

Regener

Regenerace po náročném sportovním výkonu

450 g

N1 Drink

N1 Drink

Pre-workout hotový nápoj

330 ml

BCAA Energy Drink

BCAA Energy Drink

BCAA Energetický nápoj

330 ml

Isodrinx Tabs

Isodrinx Tabs

Elektrolyty a hydratace

12 tablet

Magneslife Active Drink

Magneslife Active Drink

Instantní nápoj pro regeneraci

15 g

Regener

Regener

Regenerace po náročném sportovním výkonu

10 x 75 g

Magneslife Active Drink

Magneslife Active Drink

Instantní nápoj pro regeneraci

10 x 15 g

Carnitine Activity Drink with Caffeine

Carnitine Activity Drink with Caffeine

Sportovní nápoj bez cukru

750 ml

Unisport

Unisport

Hypotonický sportovní nápoj

500 ml

Prvotřídní syrovátkový protein

z těch nejkvalitnějších surovin.

Prvotřídní syrovátkový protein

Funkční nápoj,

který se postará o vaši hydrataci.

Zahnat žízeň
Funkční nápoj,

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena