AVON POCHOD oslavil velkolepě své 15. výročí.

AVON POCHOD oslavil velkolepě své 15. výročí.

Už popatnácté oblékly v sobotu 6. června tisíce lidí růžové charitativní tričko a vydaly se do ulic hlavního města bojovat proti rakovině prsu. I letos byla jedním z hlavních partnerů společnost NUTREND, která vyrobila speciální pochodovou vodu NUTREND Aqua SPORT - AVON POCHOD PROTI RAKOVINĚ PRSU 2015.

" Na AVON Pochod chodím společně s maminkou a s dětmi už několik let. Je to krásná akce plná naděje, optimismu a lásky. Jsem moc ráda, že je společnost NUTREND součástí tak velkého projektu, který za dobu svého působení pomohl již tisícovkám žen a že jsme i my díky výtěžku z produktů s růžovou stužkou, které vyrábíme, přispěli k té úžasné částce 100 milionů korun, kterou Avon věnoval na boj proti zákeřné rakovině. To je neuvěřitelné, úžasné a chvályhodné," říká majitelka společnosti NUTREND Martina Zedníková.

Letošní ročník AVON Pochodu měl řadu prvenství - poprvé v historii byl cílovou stanicí Rohanský ostrov a poprvé se k ambasadorkám z řad žen přidali i jejich mužští kolegové. Rekordní účast 23 tisíc návštěvníků dává tušit, že zájem o podporu boje proti zákeřné nemoci neustále roste a akce se tak právem stala vítězem soutěže Czech Event Awards 2014.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Získejte proteinové palačinky ZDARMA

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Pečujte o svou imunitu

Zjistit více
Pečujte o svou imunitu

Funkční nápoj,

který se postará o vaši hydrataci.

Zahnat žízeň
Funkční nápoj,

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena