3D FITNESS Kongres Pohyb a zdraví znovu rozhýbal Park Hotel Holiday v Praze Benicích

3D FITNESS Kongres Pohyb a zdraví znovu rozhýbal Park Hotel Holiday v Praze Benicích

V sobotu 21.11. probíhal 3D fitness kongress v Praze Benicích. Rekordní počet účastníků zažil největší fitness akci ve Střední Evropě. Pro pět set návštěvníků si to nejlepší ze svého umění a vědomostí připravili špičkoví master trenéři z celé Evropy, program probíhal v osmi sálech a lekcí na rozvrhu byla stovka.

Na Kongresu vznikla největší Aréna Funkčního tréninku o rozloze víc než 1200 metrů čtverečních, vybavená špičkovým nářadím ESCAPE, TOTAL GYM, TRX, GUN-eX, FTS konstrukce. "Dali jsme tentokrát více přednost funkčnímu tréninku a lekcím, které akcentují zdravý pohyb," poznamenala Eva Hemalová, která měla organizaci Kongresu 3D FITNESS Pohyb a zdraví na starosti."

V zákulisí Kongresu návštěvníci mohli navštívit stánky partnerů. Nechyběl stánek NUTREND, kde návštěvníci mohli dočerpat energii v podobě energetických nápojů ISODRINX nebo Smash energy up. Velký zájem byl také o aminokyseliny Compress BCAA a produkt REGENER, který slouží k regeneraci svalů.

Jednatel 3D FITNESS Miroslav Jirčík zářil celý den spokojeností. " Kongres se povedl, všechno hladce šlapalo a protože mám dlouholeté zkušenosti ze zahraničí a každý rok absolvuji několik prestižních fitness akcí v Evropě i ve světě, tak vím, že náš Kongres 3D FITNESS Pohyb a zdraví snese i to nejpřísnější mezinárodní měřítko. Hodně může vrátit i partnerům, kteří se k nám přidají a každému, kdo za rok zase přijde!"

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Hotový pre-workout nápoj,

který vás nastartuje!

Ochutnat
Hotový pre-workout nápoj,

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena