5 způsobů, jak zůstat v době karantény fit

5 způsobů, jak zůstat v době karantény fit

Doba je teď náročná, ale nemá smysl nad ní lamentovat. Vezměte celou situaci z té lepší stránky a využijte čas, kdy jste doma, ve svůj prospěch!

Pracujte na své mysli

Hlava řídí vše a záleží jen na vás, jak všechny informace a myšlenky budete zpracovávat. Být v obraze a sledovat, co se děje, je důležité, ale přemíra informací může akorát stresovat. Zapomeňte na chvíli na všechna média a sociální sítě. Vypněte a zkuste přemýšlet pozitivně. Skvěle vám v tom pomůžou například meditace, pokud nevíte, jak na to, online jich teď najdete spousty, některé jsou dokonce v reálném čase a naživo – výborné má například Václav Krejčík a také Zuzana Klingrová. K uklidnění od stresu a pomůžou také Bachovy květové esence. Umí navrátit psychiku do harmonie a zklidnit ji. Pokud cítíte napětí, zkuste kapky Urgency. Fungují okamžitě!

Hýbejte se

Pohyb léčí. Způsobů, jak doma sportovat je mnoho. Cvičit můžete podle skvělých návodů, jako jsou například NUTREND cviky na doma pro muže i ženy, kde si můžete vybrat podle zaměření na danou partii. Stáhnout si je zdarma můžete na www.nutrend.cz na tomto odkazu: . Výborně se dá trénovat na běhacím pásu nebo na cyklo trenažeru, pokud ho doma máte. Fajn jsou také online fitness programy, které najdete všude. Můžete také běhat venku, ale jen bezpečně tam, kde nikdo není, s rouškou a ochrannými brýlemi. Nic nepřehánějte, tělo se nyní nesmí přepínat.

Jezte chytře

Přece jenom, nyní je pohybu méně než jindy, proto je důležité myslet na kvalitní a vyváženou stravu. Výdej energie by neměl být nižší než její příjem. Vařte si doma z kvalitních surovin, vyzkoušet můžete nové, zdravé recepty. Velmi zdravá jsou fermentovaná jídla, co zkusit naložit si zeleninu, zelí nebo udělat si kimchi? Tyto kvašené věci jsou přímo rozbuškou zdraví, vitamínů a tělu prospěšných látek. Nezapomínejte tělo také zásobovat pravidelnou dávkou vitamínů a minerálů – například NUTREND Multicomplex, výborně fungují také NUTREND Omega 3 Plus mastné kyseliny nebo na imunitu zkuste kapsle NUTREND Curcumin+Bioperine+Vitamin D – jsou nabité antioxidanty a vitamínem D, který je důležitý na obranyschopnost těla. Nikdy neuděláte chybu s Vitamínem C, značka NUTREND ho nabízí i ve spojení se šípky pro podporu účinku.

Pusťte se do toho, co jste dlouho odkládali

Čas, který jste doma, využijte k tomu, do čeho se vám dlouho nechtělo a neměli jste na to čas. Třeba do úklidu nebo třeba do sestavení nábytku, k vymalování, vyhození starých věcí, které už nepotřebujete. Uvidíte, že s každou věcí, která opustí váš byt nebo dům, se uvolní také nová energie. Budete se cítit lépe a svobodněji. Navíc věci, které už nechcete, můžete věnovat těm, kteří je nyní potřebují a udělají jim radost.

Myslete na druhé

Kdy jindy pomáhat, než teď? Mnozí šijí roušky, chodí starším lidem nakupovat, ale pomoc je také to, že jste uvědomělí a neohrožujete jiné. Chráníte se rouškami a zbytečně nevycházíte z domu. Právě v těchto dnech můžete podpořit také různé charitativní akce, ale i všechny, co nám pomáhají – lidé ve zdravotnictví, prodavačky, řidiči MHD, policisté, hasiči a další. Společnost NUTREND proto také přikládá pomocnou ruku a hrdinům, kteří se o nás starají a jejichž energetický výdej a vypětí sil se podobá tomu, které vydává vrcholový sportovec, darovala Fakultní nemocnici v Olomouci, Hasičskému záchrannému sboru Olomouckého kraje a Policii pro Olomouc dohromady přes půl tuny produktů, které jim pomůžou v jejich práci a zpříjemní tuto nelehkou dobu.

Text: Soňa, Running2.cz

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Nenechte se vyiontovat

Objevit
Nenechte se vyiontovat

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena