Adéla Šafářová vybojovala druhé místo na MČR v cyklokrosu!

Adéla Šafářová vybojovala druhé místo na MČR v cyklokrosu!

Nádherný závod v Mladé Boleslavi vytvořila členka týmu Nutrend Specialized Racing, teprve devatenáctiletá Adéla Šafářová a vybojovala skvělé 2. místo v elitní kategorii žen hned za vítěznou Pavlou Havlíkovou. Třetí skončila Nikola Nosková.

Adélka po závodě zářila úsměvy: „V prvním kole jsem jela na třetím místě za Nikolou a Pavlou, bohužel Nikola si nechala Pavlu odskočit a ztráta se mi pak stahovala těžce. V polovině závodu jsem ale měla Pavlu na dostřel, navíc mě strašně hnali diváci. Když jsem jí dojela, dlouho jsem se z toho na čele závodu vydýchávala. Byla jsem docela překvapená, že se mi to povedlo. Nevěděla jsem, jestli mám zkusit nástup nebo to nechat až do cíle, Pavla se mě stále držela. V poslední pasáži mě Pavla předjela a ve sprintu měla víc sil než já a vyhrála,“ konstatovala loni třetí, letos druhá Adéla. „Třeba to vyjde příští rok,“ prohlásila s úsměvem sympatická reprezentantka a členka resortního armádního centra Dukla Praha, která se svým výkonem postarala o dramatický závod až do posledního metru.

Adéla bezprostředně po mistrovském závodě odlétá s Jaroslavem Kulhavým, trenérem Viktorem Zapletalem a juniorským reprezentačním výběrem bikerů na Mallorcu, kde se bude připravovat na závod světového poháru v Hoogerheide a na první ze svých letošních sportovních vrcholů, mistrovství světa v cyklokrosu, které hostí nizozemský Valkenburg, kde bude Adéla startovat v kategorii závodnic do 23 let.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Získejte proteinové palačinky ZDARMA

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Pečujte o svou imunitu

Zjistit více
Pečujte o svou imunitu

Funkční nápoj,

který se postará o vaši hydrataci.

Zahnat žízeň
Funkční nápoj,

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena