Author 50 Český Ráj s rekordní účastí

Author 50 Český Ráj s rekordní účastí

V sobotu 19. dubna dopoledne odstartoval tradiční Author 50 Český Ráj, první jarní závod z desetidílného seriálu Author maraton tour. NUTREND byl partnerem této akce a měl tam také stánek se svým týmem.

Čtrnáct set cyklistů čekala trať od Komárovského rybníku kolem hradu Kost, Trosek, rybníku Vidlák, Hrubé Skály, rybníku Žabakor, Drábských světniček a kolem zříceniny hradu Valečov. Odtud se jezdci dostali zase zpátky do Branžeže, ke Komárovskému rybníku.

Sluníčko svítilo téměř po celou dobu závodu a bahenní lázně, jaké jsme zažili minulý rok, se k radosti všech zúčastněných nekonaly. Vítězem se stal Martin Splítek z týmu CS Specialized HK, který 50 kilometrů dlouhou trať zajel za 1 hodinu, 28 minut a 50 vteřin. O svém vítězství rozhodl až v závěru závodu, kdy se odpoutal od kolegů z úniku. Do té doby totiž spolu s ním jeli v čele Jan Hruška a Michael Kubín. Teprve zhruba pět kilometrů před cílem se Splítek utrhl a vyhrál, zatímco Kubín si dojel pro celkové druhé místo a Hruška byl třetí.
Mezi ženami kralovala Ivana Loubková (Eleven Rubena Test team), která však měla před druhou v cíli Helenou Erbanovou minimální náskok, a cílovou čáru protnula pouze o dvě vteřiny dříve. Jako třetí dojela Michaela Procházková.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Nenechte se vyiontovat

Objevit
Nenechte se vyiontovat

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena