AVON POCHOD 2018

AVON POCHOD 2018

Sobota 9. 6. 2018 se v Praze nesla v růžovém duchu. K příležitosti Avon Pochodu se na Staroměstském náměstí sešlo více než 20 tisíc lidí v růžových tričkách Klára. Ty totiž byly vstupenkou, jejímž zakoupením se každoročně přispívá na konto podporující projekty, které pomáhají ženám s rakovinou prsu.

Smyslem akce je také upozornit na prevenci a zavzpomínat. Součástí programu bylo totiž společné vypuštění růžových balónků za doprovodu písně „You Raise Me Up“ v podání ambasadorů Avon Pochodu Davida Deyla, Ivy Pazderkové, Vaška Bárty a Hany Holišové.

Navíc tato akce letos oslavila 18. narozeniny. Jsme rádi, že jsme u oslav mohli být díky speciální limitované edici produktů – vody Nartes a tyčinky Deluxe protein bar s příchutí jahodový cheesecake, kterou i nadále budete mít možnost zakoupit v NUTREND stores, e-shopu i u našich partnerů. Růžovou Nartes dostali účastníci na startu, ale mohli si ji i zakoupit v cílové destinaci na ostrově Štvanice. Celkově se jednalo o 17 000 ks! V cíli jste mohli najít i náš stánek s ochutnávkami většiny našich růžových produktů – Excelent protein bar, Deluxe, Just Fruit nebo DeNuts.

Součástí programu byla i hudební vystoupení Dary Rolins nebo kapely Lake Malawi a dalších, a to i přes ve finále nepříznivé počasí. Finální částka z prodeje triček se vyšplhala na 7 395 000Kč.

Růžovou fotogalerii z akce najdete pod článkem a informace o následujícím ročníku můžete sledovat na https://www.zdravaprsa.cz/.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena