AVON pochoduje proti rakovině prsu s NUTRENDEM

AVON pochoduje proti rakovině prsu s NUTRENDEM

11. června se v Praze uskuteční 16. ročník už tradičního AVON pochodu proti rakovině prsu. „Růžový pochod“ se pořádá nejenom u nás, ale dohromady celkem v 58 zemích světa a účastní se ho tak miliony lidí.

Společnost NUTREND se už po několikáté stala partnerem pochodu a podporuje tak ženy s rakovinou prsu i boj proti této čím dál častější nemoci.

Speciálně pro účastníky pochodu NUTREND letos připravil překvapení. Přichází s limitovanou edicí tyčinky FLAPJACK

v růžovém „pochodovém“ designu. Těšit se můžete na šťavnatou kombinaci chutí borůvka a brusinka. Určitě ochutnejte!


Na startu AVON pochodu navíc budeme rozdávat exkluzivní pramenitou vodu NARTES, sladěnou pro tuto akci také do růžova. O pitný režim se tak účastníci nemusí bát ani při krásném slunečném počasí, které, jak všichni věří, na Pochod určitě vyjde.

AVON pochod proti rakovině prsu podporuje i mnoho známých osobností a celebrit. Najdete mezi nimi už několik let členku NUTREND Teamu Olgu Šípkovou a letos se k ní připojí i další naše tvář zpěvačka Ilona Csáková. Tak správná akce s velkým smyslem se zkrátka podporovat musí.

Avon Pochod odstartoval 20. dubna tiskovou konferencí, na které se ukázala velká spousta hvězd. Potkat jste zde mohli Ilonu Csákovou, Olgu Šípkovou, Richarda Krajča, Ivu Pazderkovou, vítězky České Miss a mnoho dalších. Na konferenci bylo odtajněno heslo celého letošního Pochodu: Život je boj, ukažme společně sílu. "Pacientky s rakovinou prsu byly naší inspirací při tvorbě letošní kampaně Bojovnice. Jde o neskutečně silné ženy, které nepřítel jménem rakovina nezastrašil. Naopak se mu postavily a svůj boj vyhrály nebo ho vedou s hlavou vztyčenou. Tyto dámy vědí nejlépe, že život je boj. Na druhou stranu vědí, že život za ten boj stojí. Pojďme je podpořit a ukažme společně sílu na AVON Pochodu 11. 6. " říká generální ředitelka Avonu Andreea Moldovan. Na fotky z tiskové konference se podívejte pod článkem.

Pokud byste také rádi něčím přispěli, můžete si vybrat hned ze dvou možností.

Na eshopu Zdravá prsa najdete tašky, propisky, diáře, klíčenky i všechny další nezbytnosti v krásném růžovém designu. Koupí kteréhokoliv z těchto předmětů přispíváte na boj s rakovinou prsu. Pořídit si zde můžete i AVON tričko, které slouží jako vstupenka na Pochod v Praze.

A druhá možnost? Sejdeme se na Pochodu

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Nenechte se vyiontovat

Objevit
Nenechte se vyiontovat

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena