Bayer vs. Vabroušek

Bayer vs. Vabroušek

Dohromady mají 114 let, ale závodí, jak kdyby sotva vyšli z puberty. Miloslav Bayer a Petr Vabroušek se pořádně ukázali na Slovensku na SLOVAKMAN 2018.

Milda ve své kategorii vyhrál a Petr byl 3. celkově. Jsem rádi, že takové sportovce máme v NUTREND teamu! Tohle o svém výkonu napsali:

Milda Bayer:
Slovakman 2018 je za námi. K závodu mohu říct jenom jedno: horko, horko, horko, ale to k triatlonu patří. Organizace jako každý rok skvělá. Parta lidí kolem V. Barona to prostě umí.
K mému vystoupení DT zase cca po půl roce a měl to být test mé výkonnosti. Čas 13:29:30 nic moc. Číl byl jasný pod 13 hodn. Plavání i kolo tomu nasvědčovalo. Jít na maraton z rezervou pět a půl hodiny a pak to tak zkazit a to moji vinou! V roce 1997 na Ironman na Hawai nám pořadatel dal Aspirin s tím, abychom ho použili na 35. km maratonu. Nikdy jsem ho od té doby nedal, včera jsem ho dal na 25 km a bylo po běhu. Půlka ještě byla za 2:25 druhá už katastrofa. Poslední okruh dokonce skoro celý jen rychlá chůze. Tak špatný maraton jsem ještě nedal. Žaludek to taky nedal..Ale i tak trochu pozitiva: celkově první místo v kategorii, celkem 152. ze 172 závodníků, kteří dokončili a ostatních 22, kteří to vzdali. To znamená, cca 40 mladíků za mnou.ale i tento čas by bohatě stačil na vítězství v kategorii na každém kvalifikačním Irnomanu jak v Evropě, tak ve světě. Tak jsem si to na vyhlášení pořádně jako vždy užil. Díky Petrovi Vabrouškovi za pokec u snídaně a po závodě, jako i poděkování jeho tátovy za servis při běhu. A parťákovi J. Lapešovi.

Petr Vabroušek:
Slovakman: 3. místo, 8:54. Ve výhni dosahující pocitových 40°C si to všichni pořádně "užili"??. Přesto, že jsem tady doposud vždy (7x) vyhrál, letos jsem se musel sklonit před mladší generací. Tomáš Řenč i Honza Oppolzer ukázali, že patří do nejužší světové ironmanské špičky. Z 8 uchazečů o bronz mi to nakonec asi vyšlo díky nejlepšímu rozložení sil. Gratulace všem, kteří to zvládli až do cíle a velké díky pořadatelům a divákům, kteří se v Piešťanech smažili s námi!

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena