BCAA MEGA STRONG POWDER: Dokonale seřízený stroj na regeneraci svalů

BCAA MEGA STRONG POWDER: Dokonale seřízený stroj na regeneraci svalů

O zásadní roli BCAA v kulturistice nikdo nepochybuje. Od toho esenciální aminokyseliny - klíčové, nutné, potřebné. Regenerace svalů bez aminokyselin je jako přestřelka beze zbraní – dost špatně představitelná.

Na trhu jsou k dispozici různé podoby aminokyselin různé kvality. Ti, kteří míří na prkna úspěchu ale nechtějí "jen" kvalitu. Chtějí to nejlepší. BCAA MEGA STRONG POWDER od Nutrendu představuje dokonalou kombinaci vědy a účinnosti. Dokonalý produkt pro ty, kteří na sobě vyžadují dokonalé výsledky. Nyní v praktické formě instantního drinku.

Větvené aminokyseliny jsou pro špičkové kulturisty alfou, omegou a všemi ostatními písmeny řecké abecedy. Pokud sval nemá k dispozici současně všech osm esenciálních aminokyselin, nevytvoří svalovou bílkovinu. Potřebujete je všechny, a to v optimálním množství a poměru. Klíčová formule zní Leucin, Isoleucin, Valin. Recept, který navždy změnil suplementaci BCAA u hardcore silového tréninku. Anabolický poměr esenciálních aminokyselin BCAA MEGA STRONG POWDER je speciálně navržen pro maximální a dlouhodobý svalový růst pro ty nejdrsnější, nejnáročnější silové sportovce.

Ptáte se co všechno pro nás tyhle zlaté holky dělají? Namátkou: Zvyšují hladiny energie při sportovním výkonu díky snadné přeměně na glukózu. Chrání svaly před devastací díky „úspoře“ vlastních větvených aminokyselin. Jsou základem rychlejší regenerace organismu po ukončení zátěže a zároveň oddalují pocit únavy. Nutrend BCAA MEGA STRONG POWDER tohle všechno garantuje. Každou dávkou dodá 6000 miligramů těch nejkvalitnějších větvených aminokyselin. Popíjením dokonale seřízeného drinku směřujete své výkony k preciznosti a výsledky k dokonalosti. Přípravek je navíc obohacen o L-glutamin, který přispívá k metabolismu svalových proteinů a podporuje obnovení glykogenových zásob.

BCAA MEGA STRONG POWDER pro ty, co to s kulturistikou myslí vážně - je k dispozici v 500 g nebo 10 g balení s novým elegantním designem. Vychutnat si jej můžete v lahodné pomerančové, grepové nebo ananasové příchuti. Jeho velmi dobrá rozpustnost zaručuje snadné rozmíchání ve vodě. Bez cukru a zbytečných okras, čirá formule úspěchu. BCAA MEGA STRONG POWDER je přípravek pro ty, kteří chtějí vynikat. Vyzkoušeno na náročných.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena