Brno ožilo aerobicem

Brno ožilo aerobicem

Už 12. ročník kongresu Aerobicmania hostil o víkendu univerzitní kampus v Brně - Bohunicích. Čtyři velké sportovní haly nabídly dostatek prostoru pro aerobic, fitness i body mind. Společnost NUTREND je hrdým partnerem tohoto kongresu a pro všechny účastníky poskytla pitný režim. Návštěvníky rovněž nadchly nové produkty Carnitine 100 000 a Carnitine 3000 shot.

I přesto, že se letošní chřipková epidemie na účasti mírně projevila, byla kapacita akce téměr naplněna, a to zejména díky tradičně zajímavému a pestrému programu.

Účastníci z ČR, SR, Polska, Maďarska, Rakouska, Španělska a Itálie si mohli vybírat z nejrůznějších lekcí vedených špičkovými zahraničními prezentéry a českými instruktory nejznámějších sportovních vzdělávacích organizací.

Dík patří nejen organizátorům, prezentérům a účastníkům, ale i partnerům, bez kterých by se tento svátek aerobicu nemohl konat. "Tímto bych rád z pozice organizátora poděkoval společnosti NUTREND za zajištění pitného režimu pro naše účastníky. Carnitine Activity drink jim velmi chutnal. Vážíme si podpory NUTRENDU a těšíme se na další společné akce," uvedl organizátor Roman Ondrášek.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena