Buggyra bodovala v Asii

Buggyra bodovala v Asii

Úspěchy týmu Buggyra v letošní sezóně zaujaly i organizátory čínské truck racingové série, kteří pozvali člena NUTREND Týmu Davida Vršeckého a jeho kolegy Adama Lacka a Martina Kolomého k poslednímu podniku místního šampionátu. Česká výprava nezklamala ani v Asii a přivezla si pohár za vítězství.

V Xiantianu se uskutečnil finálový závod sezóny oblíbené truckové série, kterou pravidelně navštěvují houfy nadšených diváků. Ti projevovali i velký zájem o piloty týmu Buggyra, kteří v souboji s vítězným týmem čínské série Zero mileage Lubricant zvítězili. „Musím říct, že jsme byli výsledkem velice překvapeni. Byla to spíš trať pro Martina, jelikož to bylo offroadového charakteru. Nakonec se nám s Adamem podařilo zajet společně takový čas, který nám zaručil vítězství," popisoval své zkušenosti David Vršecký.

Závodního programu se zúčastnil také Martin Kolomý, který návštěvu v Číně bral jako přípravu na nadcházející Dakar. „V pátek jsme se toho snažili co nejvíce najezdit, abychom se do toho dostali. Využil jsem příležitosti a trénoval na Dakar. Ta auta jsou hodně odlišná, takže se těžko srovnávají. Bylo vidět, že místní to mají hodně najeté a tak jsme nechtěli udělat ostudu. Závodilo se paralelně, což bylo zpestření,“ dodal Martin Kolomý.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Nenechte se vyiontovat

Objevit
Nenechte se vyiontovat

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena