BUGGYRA jede na WAVE a chce vyhrát DAKAR

BUGGYRA jede na WAVE a chce vyhrát DAKAR

Rok 2019 se pro závodní tým Buggyra Racing ponese v duchu oslav 50 let od vzniku značky a hned na jeho začátku chce uspět na 41. ročníku Rallye Dakar, který se jede v Peru 6 – 17. ledna.

"Samozřejmě, že chceme vyhrát a uspět, ale upřímně řečeno, to je tak vzdálený cíl, že víme, že se musí potkat spousta dalších faktorů. Přistupujeme k tomu pokorně, „ řekl nátiskové konferenci v Praze šéf týmu Tatra Buggyra Racing Jan Kalivoda.

Pro nejúspěšnějšího závodníka týmu Martina Kolomého je to desátý závod a jeho snem je dovést hlavní cenu pro vítěze „beduína“. Tentokrát se pojede pouze v jedné zemi, která je navíc pokryta pouštním pískem. Do Peru se Martin velmi těší: „Písek mám rád. Doufám jen, že nebudeme vylézat z auta a vykopávat nebo ležet na boku. V rozježděném písku to bude peklo na zemi. Když se dostaneme zdraví do cíle, budeme spokojeni. Jsem velký optimista, ale na druhou stranu si uvědomuji, že už jsme měli hodněkrát různé problémy, snad se nám tentokrát vyhnou," řekl Kolomý na tiskové konferenci k závodu, v jehož posádce bude opět navigátor
Rostislav Plný a mechanik Jiří Stross.

Druhý kamion bude řídit Martin Šoltys, kterému minulý rok při své premiéře těsně unikla nejlepší desítka, když dojel na pěkném dvanáctém místě. "Doufám, že druhý start bude o něco jednodušší. I když jsem se při premiéře písku trochu bál, tak jsem si ho nakonec zamiloval. Jsem celkem rád, že se pojede jen v Peru a nepojede se v nadmořských výškách v Bolívii," uvedl Šoltys, jenž se chce posunout do elitní desítky konečného pořadí.

Nutrend je partnerem Buggyra Racing Teamu a několik let i jsme společně i na Dakaru. Posádky všech vozů i tým techniků bude od nás dobře vybaven. Jezdci budou mít sebou i novinku WAVE CAFFEINE MENTOL STRIPS, který je ideálním pomocníkem na dlouhé etapy a zároveň nezatěžuje trávicí systém. Jeden plátek je jak 1 a ½ kávy a přitom nevysušuje organismus.

Sami se můžete na fotografiích podívat, jak se rozdělují produkty Nutrend pro jednotlivé závodníky a celý tým.

Celý závod budeme sledovat na Facebooku NUTREND ENDURANCE (@nutrend.endruance).

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Nenechte se vyiontovat

Objevit
Nenechte se vyiontovat

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena