Česká spořitelna Accolade team v červenci na KPŽ

Česká spořitelna Accolade team v červenci na KPŽ

V měsíci červenci byly na programu dva závody ze seriálu KPŽ – Bike maraton Drásal a Karlštejn Tour. Cyklistický tým Česká spořitelna Accolade a v něm členové Nutrend Teamu v obou závodech bodovali. Pavel Boudný opět potvrdil, že je v této sezóně na vítězné vlně.

Bike maraton Drásal - Holešov
V nejprestižnějším závodu seriálu Kolo pro život zvítězil člen Nutrend Teamu Pavel Boudný (Česká spořitelna Accolade). Na trati 115 km nenašel opět přemožitele a vyhrál tak letos svůj 5 závod! Závodníkům Nutrend Teamu a týmu Česká spořitelna Accolade se na Drásalovi obecně dařilo. Jiří Daněk dokončil trať 115 km na pátém místě a ve své kategorii dokonce vyhrál. Tomáš Přibyl se Drásala zúčastnil na trati Obra dlouhé 175 km a poprvé ve své kategorii vyhrál.
Celý víkend panovaly vysoké teploty, které vítěznému Pavlu Boudnému snad ani nevadily: „ S vedrem jsem se vyrovnal dobře. Nebylo to tak strašné. Díky Magneslife od Nutrendu ani nedošlo na křeče. Jen škoda, že nebyla větší konkurence. Ale na to se historie neptá. Závod byl super!

Karlštejn tour – Praha
Naši eliťáci z Česká spořitelna Accolade teamu skvěle reprezentovali Nutrend Team a pod Karlštejnem vybojovali double na stupních vítězů. Pavel Boudný a Matouš Ulman se usadili na čele závodu ve čtyřčlenné skupině. Matouš zaútočil už v rozbitém sjezdu do Karlíku a vybudoval si bezpečný náskok. Pavel nasadil týmovou taktiku a počkal si na útok až do prudkého výjezdu v samém finále závodu. Diváci tak byli svědky dalšího double Nutrenďáků. Matouš a Pavel si tímto doublem upevnili postavení v čele celkového hodnocení seriálu Kolo pro život.

NUTREND to na kole umí!:)

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena