CHINA IWF 2019

CHINA IWF 2019

A je to tu znovu! Luka a já jsme byli pozváni opět do Číny na první letošní veletrh – tak se na to pojďte podívat s námi!

Letěli jsme s přestupem v Moskvě a celkově nám zabralo 15 hodin dostat se na letiště v Šanghaji. Mysleli jsme, že tam bude tepleji než na Slovinsku, ale ve městě celkem mrzlo. Ještě že jsme zabalili i zimní bundy!

Na letišti nás už čekaly tři slečny z NUTREND China a bylo vidět, že jsou ze setkání velmi nadšené. Na cestě do hotelu mě rovnou začaly na kameru zpovídat o soutěžích, životním stylu, doplňcích stravy, které používám, apod. Jakmile jsme dojeli na hotel, dokončili jsme druhou část rozhovoru a šli si odpočinout. Byli jsme opravdu vyčerpaní, protože jsme vůbec nespali. Časový rozdíl mezi Ljubljanou a Šanghají je 7 hodin, takže na to jsme si museli rychle zvyknout. Asi za hodinu jsme vyrazili do centra města a bylo úžasné opět pocítit tu místní atmosféru. Je to obrovské město s obrovskými budovami a také tradičními stavbami. Prošli jsme se a vrátili zpět do hotelu, abychom si dostatečně odpočinuli na druhý den.

DAY 1
Dostat se na obrovské expo ve středu Šanghaje nám trvalo asi hodinu a půl, protože řidič omylem po cestě zabloudil, a protože je provoz v Šanghaji opravdu hustý, také to situaci moc nepomohlo. Pokud bychom na Slovinsku potřebovali na cestu 10 minut, v Číně by to vyšlo tak na hodinu a půl. ?

IWF SHOW expo zabíralo 6 obrovských hal. V každé se lišilo téma výstavy od vybavení do posiloven, oblečení, přes bazény až po doplňky stravy. NUTREND „stánek“ byl jeden z největších a nejvíce viditelných, a to od vchodu až na druhý konec haly. Byl do tvaru S a k dispozici byla spousta ochutnávek, produktů vyskládaných v regálech a vzorečků. Ricardo, Benjamin a já jsme tam byli pro všechny fanoušky, kteří byli neuvěřitelně přátelští a jen jedna fotka jim byla málo – museli jsme vždy vymyslet minimálně deset různých ?. Také jsme pro ně chystali soutěže a výzvy, například výdrž v dřepu, a zajímavé bylo i boxování. Kolem NUTREND stánku bylo obrovské množství lidí a věřím, že jsme dokázali všechny vzorečky rozdat hned během prvního dne. Myslím, že nejrušnější den byl právě den první (čtvrtek) a pátek. NUTREND zde měl vlastně stánky hned dva, jeden se suplementy a druhý v další hale s fitness oblečením. Návštěvnost byla obrovská a ty nejoblíbenější legíny a trička se kompletně vyprodaly už druhý den.

Expo končilo kolem 5. hodiny odpoledne. Byli jsme už tak unavení, že jsme se zmohli jen na vanu a odpočinek. Luka celé expo opět dokumentoval a vnikly skvělé fotky, které následně třídil a editoval. Najdete je na Instagramu NUTREND BODYBUILDING. Kvůli jet lagu jsme nemohli usnout až do 3:00 do rána.

DEN 2
Kvůli doznívajícímu jet lagu jsem vstala v 6:00 ráno a šla do hotelové posilovny na lehké hodinové kardio. Potom jsem vyzvedla Luku a šli jsme společně na snídani, která byla tak dobrá! Čínské, ale i evropské speciality. Na expo už jsme trefili, ale jinak den probíhal víceméně stejně jako ten předchozí. Spousty lidí, spousty soutěží a fotek! Byl to skvělý a produktivní den! Luka vše natáčel, takže vy, kdo jste tam s námi nemohli být, se můžete podívat, jak to vypadalo přímo na místě. Především to je důvodem, proč se Luka vždy snaží zachytit všechny momenty těchto dní strávených s vámi. Pro vás a pro nás, abychom měli na co vzpomínat!

DEN 3
A to byl poslední den na úžasném expu v Číně. Protože Luka chtěl zveřejnit video už ten den, seděl kvůli tomu v kavárně asi 10 hodin. Odvedl skvělou práci a vidět ji můžete na IG profilu NUTREND BODYBUILDING. Společně s Ricardem a Benjaminem jsme házeli fanouškům poslední zbytečky vzorků. Málem se nám tam o ně poprali, ale bylo skvělé sledovat jejich radost! Skončili jsme o něco dříve, protože jsme byli pozváni na focení do posilovny s názvem Atlas, která byla od výstaviště asi hodinu jízdy. Byla jsem unavená a ani jsme o tom nevěděli, takže jsem s sebou neměla ani make-up ani oblečení, ale zvládli jsme vytvořit skvělé snímky s produkty. Po 4 hodinovém focení jsme se vrátili na hotel a už jen padli do postele.

Když nám skončily pracovní povinnosti, měli jsme v Šanghaji volný den. Jako první jsme chtěli navštívit Disneyland, ale kvůli špatnému počasí jsme změnili plány a šli nakupovat. Luka objevil jedno obří nákupní centrum se dvěma budovami, kde každá měla 6 pater – plných vybavení pro fotografy! Byl zkrátka v ráji! Já jsem pro sebe našla zase fitness oblečení, takže jsme oba odjížděli spokojení!

Nezbývá než poděkovat NUTREND CHINA za vše, co pro nás udělali a NUTRENDU za to, že věří v naši práci!
Společně jsme silnější!

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena