CHYTRÁ ZÓNA na Kole pro život 2020

CHYTRÁ ZÓNA na Kole pro život 2020

Kolo pro život se od své premiéry v roce 2000 stalo největším a nejpopulárnějším amatérským seriálem cyklistů v ČR. Od samého začátku byla hlavním cílem zábava pro lidi, kteří mají rádi horská kola a všechno s nimi spojené. Kolo pro život je víkendovou akcí pro všechny bez rozdílu věku a výkonnosti, včetně malých dětí a starších ročníků, a dokonce i pro ty, kdo se rozhodnou dělat cyklistům doprovod. Každý rok se zúčastní až 25 000 cyklistů.

Společnost NUTREND je partnerem téměř od samého začátku. Našim cílem bylo a je vzdělávat cyklisty tak, aby porozuměli, jak je důležitá suplementace během závodu. Tento rok jsme se rozhodli posunout naši snahu dál a společně s našim dlouhodobým partnerem ALLTRAINING jsme vytvořily tzv. CHYTROU ZÓNU.

CHYTRÁ ZÓNA je místo, kde získáte kompletní informace, které potřebujete pro jízdu na kole. Profesionální tým ALLTRAINING vám poradí, jak se správně rozcvičit před jízdou, jak nastavit kolo a společně s NUTREND týmem připraví výživu na míru cyklisty. Výživa bude připravena přímo na konkrétní trasu tak, abyste po poradě s výživovým specialistou mohli na stánku NUTREND pouze ukázat trasu našemu týmu a nakoupit vhodné produkty s 20% slevou.

Důvod, proč jsme vytvořili CHYTROU ZÓNU, je přiblížit služby všem cyklistům bez rozdílu výkonnosti, které jsou běžně dostupné profesionálům jako je cyklistický tým Česká spořitelna Accolade kolem Radima Kořínka.

Budeme moc rádi, když se s vámi setkáme na některém ze závodů v rámci celé České republiky.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena