Co jíme, než jdeme běhat

Co jíme, než jdeme běhat

Často dostáváme otázku, jak jíst před během. Je to důležité, když se totiž najíte špatně, moc nebo málo, může se to odrazit na výkonu. My to děláme takto:

Ráno nalačno
Jsme spáči a tak se běhat ráno donutíme jen málokdy. Když ale vyběhneme, tak nám to zlepší náladu a nabije nás to energií na celý den. Když jdeme brzy ráno, tak nesnídáme, pouze se napijeme. Hned po doběhu si ale dopřejeme vydatnou snídani – třeba ovesnou kaši s ovocem nebo vajíčka na tisíc způsobů.

Před tréninkem
Když jdeme běhat, tak velké jídlo si dáváme nejpozději dvě hodiny předtím. Když běháme odpoledne nebo navečer, dopřejeme si klidně i hodinu před běháním Proteinovou kaši Nutrend. Soňa má nejraději čokoládovou a Michal bez příchuti. Tělo ji dobře zpracuje, dodá energii na výkon a když běžíme, tak nám v žaludku nic „neskáče“. Skvělý je před během i proteinový koktejl Diet Protein.

Před závody

Snídaně je před závodem velmi důležitá, tělo potřebuje mít z čeho brát. Soňa má ráda bílý jogurt se špaldovými vločkami, se sušeným ovocem a semínky. K tomu si dává i hroznové víno a banán, pije zelený čaj. Michal teď snídá Proteinovou kaši s ovocem a k tomu kávu, která ho nabudí. Před startem tělo potřebuje silnou dávku energie, ze které bude brát. Rádi si proto půl hodiny před výstřelem zakousneme nějakou tyčinku. Soňa nedá dopustit na Flapjack.

Oba máme rádi proteinovou tyčinku Evoq a Michal si ujíždí i na DeLuxe Protein.

Text: Soňa a Michal, Running2.cz

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena