Deluxe tour Brno, Olomouc

Deluxe tour Brno, Olomouc

Končíme třetí týden DELUXE TOUR, díky které můžete dostat tyčinky a proteiny DELUXE ve fitness centrech po celé České republice.

V pondělí 15.10. jste naše Nutrend girls mohly potkat v Roudnici nad Labem v A – Fitness, ve Štětí ve SPYN-A-GYM a také v Litoměřicích ve Fitness Golem. Zároveň jste se s námi mohli potkat v Jihlavě ve Fitpeople Billa a dále v Brně ve fitkách Fit4All, Fitness centrum Velký průvan, Big one fitness club Brno, Fitness 3000, Blue gym a závěr patřil ženám z Ladie´s gym.

V úterý jsme s Pavlem Szotkowskim rozdávali tyčinky a proteiny v Big one fitness “Mendlák“, probíhaly soutěže ve výdrži ve dřepu o šejkry, trička a další krásné ceny.

Ve středu jste mohli dostat vynikající DELUXE produkty v BeFree Fitness v Uherském Brodě a taky v Relax 21 Uherském Ostrohu. Zároveň jste si mohli zaskákat v Olomouci s Karolínou Kaya_Li Liberdovou a to v našem čerstvě otevřeném komplexu Nutrend World. Ve dvoupatrovém fitness centru jste nemohli přehlédnout obrovského Pavla Szotkowského.

Ve čtvrtek jsme setrvali v rodné Hané a to přímo v Olomouci a tak jste se s námi mnozí potkali ve Flex-Fitness, Omega Centru a také v Help to be fit.

Už teď se nemůžeme dočkat příštího týdne, ve kterém se budeme pohybovat v Náchodě, Hradci Králové, Pardubicích, Vysokém Mýtě, Šumperku, Vsetíně, Rožnově pod Radhoštěm, Sokolově, Plzni a Karlových Varech. Celý harmonogram najdete na: https://www.nutrend.cz/deluxe-tour-a31619.htm

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena