Deluxe tour České Budějovice, Ústí nad Labem

Deluxe tour České Budějovice, Ústí nad Labem

Máme za sebou další týden DELUXE TOUR, která v pondělí a úterý pokračovala v Praze.

V pondělí jsme navštívili Form Factory Exclusive Paladium, Form Factory Exclusive Eden a Galaxie Fitness. Úterý patřilo Form Factory Fitness Butovice, Fitness Station, Form Factory Fitness Václavské náměstí a SB centrum.

Od pondělí jsme s NUTREND týmem brázdili také jižní Čechy a to konkrétně v Českých Budějovicích fitcentra Sportcentrum Delfín, Kvalita fitness a wellness a Fitness Pouzar.

V úterý jsme celé odpoledne strávili ve Fitness 14. Lidé mohli navštívit bezplatný seminář s Kubou Prchalem a také 2 šťastlivci a výherci soutěže si mohli pod jeho zkušeným vedením také zacvičit.

Ve středu jsme průběžně projeli Fitcentrum Energy v Jindřichově Hradci a v Táboře jsme se postupně zastavili v GYM Palcát, Fitness OC Slunce, Mafia Fitness a Hard Work Gym PETA. Paralelně jsme byli i v severních Čechách, konkrétně v T-Club, Fitness Arena a Fitness Factory v Ústí nad Labem a pak jsme pokračovali do Gym Fit v Krupce a Fitness Fontána v Teplicích.

Čtvrteční den jsme v jižních Čechách zajeli do Fitness SPIRIT v Davli, v Příbrami do Befit Energy Club a Oxygen a také Písku do FITNESS River, Harmony Wellness Club a Fit Studio TJK. Na severu jsme rozdávaly tyčinky a proteiny v Galaxii v Bakově u Mladé Boleslavi, Fitness Corso v Jablonci nad Nisou a Fitness Life a Fitness Bazén v Liberci.

Další týden bude patřit Jihlavě a Brnu a také rodné Olomouci. Neváhejte a přijďte se s námi vyfotit, pozdravit a vzít si od nás protein a tyčinku DELUXE. Celý harmonogram najdete na: https://www.nutrend.cz/deluxe-tour-a31619.htm

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Získejte proteinové palačinky ZDARMA

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Pečujte o svou imunitu

Zjistit více
Pečujte o svou imunitu

Funkční nápoj,

který se postará o vaši hydrataci.

Zahnat žízeň
Funkční nápoj,

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena