EURO SPORT POWER

EURO SPORT POWER

Evelien Nellen a její zážitek z EXPA

V pátek odpoledne jsme Kevin a já přiletěli do Krakowa, kde jsme měli zajištěné ubytování v hotelu ve staré židovské čtvrti. Nejprve jsme vyrazili s týmem z Polska a Benjaminem na trénink do posilovny, a hned potom na večeři do místní restaurace.

V sobotu začalo expo v 10:00. Nebylo příliš velké, ale velmi dobře koncipované. NUTREND měl jeden z největších stánků přímo uprostřed haly. :)

NUTREND v Polsku měl na stánku spoustu hostesek a lidí, kteří pomáhali s organizací. Rozdali jsme hodně vrozků a dělali i různé soutěže jako „squat challenge“ neboli výdrž v dřepu a nebo výdrž s kettlebellem. To byla skvělá show!

Byla tam dokonce tanečnice u tyče, která měla přiravená různá představení. Bylo to skvělé a pro návštěvníky zase trochu jiné. NUTREND je v Polsku na veletrzích velmi populární. Rozdali jsme fanouškům vzorky nové proteinové tyčinky EVOQ a ti byli nadšení!

Veletrh jsme opouštěli kolem půl páté odpoledne společně s Agou, která nás provedla Krakowem! Poláci jsou na své město velmi hrdí. A večer jsme šli opět s celým týmem na večeři.

V neděli expo začalo opět v 10:00 a jako první jsme museli udělat skupinové foto, protože Benjamin odlétal brzy dopoledne. Neděle přinesla o něco méně návštěvníků než sobota, ale i tak zde bylo opravdu hodně lidí. Opět jsme pro ně udělali soutěže a rozdali i spoustu vzorečků oblíbených produktů.

Mysím, že jsme vytvořili skvělou atmosféru a návštěvníci, především z řad Poláků, si ji s námi užili.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Nenechte se vyiontovat

Objevit
Nenechte se vyiontovat

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena