Eva Havelková a Jakub Kraus fotili pro NUTREND

Eva Havelková a Jakub Kraus fotili pro NUTREND

Zamračené únorové ráno v Olomouci rozzářila dvojice Eva Havelková a Jakub Kraus. Noví členové NUTREND teamu dorazili na plánované oficiální focení a vrhli se do toho se vší vervou.

Pro mnohé sportovce náročnou a mnohdy stresující událost zvládli jako praví profesionálové a dobrá nálada je neopustila v průběhu celého dne.

Skvělou atmosféru potvrzuje i fotograf Zdeněk, který s dvojicí trávil celý den: „Eva a Kuba jsou profíci každým coulem. Ať už šlo o focení ve fitness centru, nebo v našem ateliéru, jejich pozitivní přístup nakazil celý tým a vznikla série opravdu povedených fotografií, rozhodně se máte na co těšit!“ dodává s úsměvem Zdeněk.

Kromě focení absolvoval pár i prohlídku laboratoří a výroby, kde měli Eva s Jakubem možnost nejen ochutnat tyčinky přímo z výrobního pásu, ale na vlastní kůži se zapojili do výrobních procesů. „Kdyby někdo náhodou koupil vanilkový 100 % Whey protein se dvěma odměrkami, je to naše práce“, dodává jak jinak než s úsměvem Eva.

Eva a Jakub, ve světě sociálních sítí známí jako fitnessmiláčci, jsou členové NUTREND týmu od 1.3 2016. Prostřednictvím blogu Lifelovers.cz se snaží motivovat tisíce lidí k aktivnímu životnímu stylu a přesvědčit je, že fitness není jenom posilovna. Svým fanouškům prozrazují recepty na zdravá jídla, typy na cvičení, nebo jim poodhalují zákulisní přípravy na fitness závody. Vy se můžete těšit nejen na jejich exkluzivní fotografie, ale i na tréninková videa, kterými vás budou po celý rok zásobovat - a to každý týden!

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Získejte proteinové palačinky ZDARMA

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Pečujte o svou imunitu

Zjistit více
Pečujte o svou imunitu

Funkční nápoj,

který se postará o vaši hydrataci.

Zahnat žízeň
Funkční nápoj,

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena